Майстер-клас з копчення риби у ДонНУЕТ (ФОТО)
Напередодні Всесвітнього дня здорового харчування (16.10.2020), кафедра загальноінженерних дисциплін та обладнання ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського провела майстер клас на тему: «Технологія копчення риби в сучасних умовах виробництва» для студентів 2-3 курсів спеціальності «Галузеве машинобудування».
Студенти групи ГМБ-19, ГМБ-18 на лабораторній роботі: «Визначення критичної температури копчення риби» (лектор к.т.н Омельченко Олександр Володимирович, асистент викладача Перекрест Володимир Вікторович) навчаються професійної майстерності: визначати зміну температури всередині коптильні, для запобігання утворення канцерогенної речовини – бензапірен.