Як студенти Університету Туган-Барановського готувалися до Великодня

Як студенти Університету Туган-Барановського спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» готувалися до Великодня.

Вже з 21 квітня вони почали дуже цікаву роботу – прикрашання, пакування, випікання пасок на ТОВ «Криворіжхліб». Треба відмітити, що ця справа для нашого університету є постійною вже четвертий рік поспіль. До ДонНУЕТ звертається керівництво ТОВ «Криворіжхліб» з проханням допомогти їм в цій святій справі, а наші студенти із задоволенням відгукуються. Серед них є і ті, що вже працювали на підприємстві, і ті, що приєдналися вперше. Але всі вони добре виконують свою справу,  разом долучаються до справжнього таїнства.

Хто ж ці чарівники? Колісник Карина (ХТ-20), Масляна Ангеліна (ГРС-20), Євсюкова Діана (ХТ-20-с), Ауліна Раїса, Добровольська Анастасія (ГРС-19), Мотуз Данило, Кошель Надія, Ковальова Катерина (ХТ-18), Кузьменко Віталій, Білицька Інна (ХТ-19-с).

Шукайте на полицях магазинів продукцію, до виробництва якої причетні наші студенти: панеттон «Віденський», сирна, шоколадно-лимонна, апельсинова, православна паски, кулічі «Православний», «Казковий». 

 Керівництво  ТОВ «Криворіжхліб» в особі директора Налбантова Ігоря Олександровича та заступника директора з виробництва Корнієнко Валентини Михайлівни висловлює подяку  студентам за дуже гарну роботу, сподівається на подальшу співпрацю з ДонНУЕТ та вітає всіх зі святом Великодня! 

74 разів прочитано