Кореспондент криворізького телеканала Рудана Денис Пляц розбирався у питанні змін у етикетках харчових продуктів, з’ясовуючи думку містян та експертів з цього приводу. У якості експертів у телевізійній передачі «ПОСТФАКТУМ» виступили науковці Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського: кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та публічного адміністрування Олена Булгакова та асистент кафедри підприємництва і торгівлі Марія Бондарчук.
6 грудня 2018 року Верховною Радою України прийнято новий Закон України про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів. Цей Закон встановлює правові та організаційні засади надання споживачам інформації про харчові продукти з метою забезпечення високого рівня захисту здоров’я громадян і задоволення їхніх соціальних та економічних інтересів. Він передбачає нововведення, що наближають маркування до стандартів, визнаних Європою. Нові правила маркування незабаром регулюватимуть ринкові відносини в гастрономічній сфері.
Повний репортаж дивіться у прикріпленому медіа з 6:55 хвилини.