Акредитація освітньої програми «Ресторанні технології»

Відповідно до наказу від 18 вересня 2024 року №700-Е Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти у Донецькому національному університеті імені Михайла Туган-Барановського з 01.10.2024 р. по 03.10.2024 р. буде проводитися акредитаційна експертиза у віддаленому (дистанційному) режимі із використанням технічних засобів відеозв’язку за спеціальністю 181 «Харчові технології»  освітньої програми «Ресторанні технології» за другим рівнем вищої освіти.

Бажаючих висловити свою думку з приводу зазначеної освітньої програми запрошуємо приєднатися до відкритої зустрічі з експертами в Zoom, що відбудеться 1 жовтня 2024 року о 16:30, за посиланням

https://us04web.zoom.us/j/78801191334?pwd=3b5rLrFGTvzSMaUOYRvzUfXZMdg0i1.1

Ідентифікатор конференції: 788 0119 1334

Пароль: 2024

 

 

VIII Міжнародна науково-практична конференція «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ХЛІБОПЕКАРСЬКОМУ ВИРОБНИЦТВІ»

17 вересня 2024р. в Національному університеті харчових технологій відбулася VIIІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ХЛІБОПЕКАРСЬКОМУ ВИРОБНИЦТВІ»

Конференція була ювілейною та присвячена таким датам: 90-річчю професора, член-кореспондента НААН України Дробот В.І., 140-річчю НУХТ та 75-річчю кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. До роботи цієї конференції доєдналася кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва ДонНУЕТ. Це викладачі – доценти, к.т.н. Горяйнова Ю.А та Слащева А.В., а також здобувачі вищої освіти другого та першого рівнів ОП «Ресторанні технології» спеціальності 181 «Харчові технології» – Куліков В. та Куєвда М., гр.ХТ-23М, Кукуруза А., гр.ХТ-21.

З цікавими доповідями про хлібобулочну галузь на сучасному етапі, інновації та проблеми в ній виступили Володимир Ковбаса, д.т.н., професор, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, Олександр Васильченко, генеральний директор об’єднання «Укрхлібпром», Олександр Тараненко, к.е.н., перший віце-президент Всеукраїнської асоціації пекарів, Родіон Рибчинський, к.т.н., директор спілки “Борошномели України”, експерт зернового сектору FAO ООН, Віра Дробот, д.т.н., професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій та інші.

І викладачі, і студенти Університету Туган-Барановського здобули нові знання, які будуть використовувати при викладанні та вивченні наступних дисциплін – «Управління якістю та методи досліджень в ресторанному господарстві», «Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства», «Харчові технології», «Безпека харчових продуктів та НАССР у галузі», «Технологічні основи безпеки харчових продуктів», «Переддипломна(виробнича) практика».

Опитування здобувачів ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо розвитку студентського самоврядування

В опитуванні здобувачів вищої освіти щодо розвитку студентського самоврядування за анкетою форми SQ_18 взяли участь здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». Опитування здобувачів вищої освіти щодо розвитку студентського самоврядування, відбувалися з 02.09.2024 р. по 05.09.2024 р.

100% опитуваних відомо про діяльність студентського самоврядування в ДонНУЕТ. 70% респондентів беруть участь у заходах, що організовуються студентським самоврядуванням ДонНУЕТ і голосують на виборах до органів студентського самоврядування. 30% респондентів зазаначили, що не беруть участі у цих заходах. 30% додатково до цих відповідей відмітили, що беруть участь у підготовці і проведенні таких заходів.

На думку 80% учасників анкетного опитування інформації про студентське самоврядування ДонНУЕТ достатньо. 100% здобувачів згодні (повністю згодні, чи скоріше згодні), що студентське самоврядування ДонНУЕТ сприяє участі здобувачів вищої освіти в управлінні Університетом, сприяє участі студентів у житті Університету, сприяє вирішенню актуальних проблем Університету.

Оцінюючи за 5-ти бальною шкалою відповіді на наступні питання, здобувачі надали найвищу оцінку аспектам: «інформованість про діяльність студентського самоврядування ДонНУЕТ в цілому», «інформованість про можливості участі у діяльності студентського самоврядування ДонНУЕТ», «інформованість про функції і можливості студентського самоврядування ДонНУЕТ»;

100% респондентів підтвердили, що Усі студенти ДонНУЕТ мають рівні права та можуть обиратися та бути обраними в робочі, дорадчі, виборні та інші органи студентського самоврядування. 80% здобувачів повністю згодні із тим, що студентське самоврядування ДонНУЕТ сприяє участі здобувачів вищої освіти в управлінні Університетом.

15% здобувачів визначили, що їм важко відповісти, чи Адміністрація ДонНУЕТ не втручається в діяльність органів студентського самоврядування, а 85% повністю згодні або скоріше згодні із даним твердженням.

100% респондентів повністю згодні із тим, що Адміністрація ДонНУЕТ створює належні умови для діяльності органів студентського самоврядування.

100% респондентів підтвердили, що у ДонНУЕТ створено умови для участі представників органів студентського самоврядування у робочих органах Університету (ректорат, дирекції, ради тощо), а Студентське самоврядування ДонНУЕТ сприяє соціальному становленню та громадянській активності студентів.

Результати анкетного опитування доводять про наявність та функціональність системи студентського самоврядування в ДонНУЕТ.

За результатами обговорення анкетування на засіданні кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва (протокол №2 від 09.09.2024 р.) встановлено, що здобувачі ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти є повністю проінформованими про діяльність студентського самоврядування та його можливості як незалежного органу управління в Університеті, який має автономність своїх дій від адміністрації та лобіює інтереси студентської спільноти..

Запрошуємо на на міжнародну онлайн програму з соціального підприємництва “Social entrepreneurship in Ukraine”

Міжнародна навчальна програма з соціального підприємництва «Social entrepreneurship in Ukraine» впроваджується ГО «Центр експертних рішень та адвокації», спільно з ГО “Агенція місцевої демократії у Маріуполі” (LDA Mariupol in Ukraine – Агенція місцевої демократії Маріуполя в Україні), за підтримки Данської ради у справах біженців (DRC), спільно з Талліннським університетом (TLU), Молодіжним інноваційним центром (YIC), Агентством інновацій і технологій Грузії (GITA) та Асоціацією «ATINATI» в Грузії та Україні в рамках проєкту «EU4YOUTH Phase III: Youth Employment and Entrepreneurship», за фінансування Європейського Союзу, у співпраці з Приазовським державним технічним університетом

Долучившись до навчання ви отримаєте знання та навички у сферах бізнес -планування та керування, дізнаєтесь про переваги та особливості соціального підприємництва, опануєте знання, як побудувати діючу маркетингову стратегію та багато іншого!

Запрошуються до участі:

· представників/ць малого та середнього бізнесу;

· активну молодь, представників/ць студентського самоврядування, молодіжних рад, ініціативних груп та інших обʼєднань;

· громадських активістів/ок, представників/ць громадських організацій,

а також всіх, хто цікавиться соціальним підприємництвом, і хоче спробувати започаткувати бізнес, який готовий відповідати на виклики сьогодення.

Розроблене навчання ґрунтується на кращих адаптованих європейських напрацюваннях та покликана надати учасникам практичну та актуальну інформацію під керівництвом досвідчених лекторів та тренерів. Для учасників навчання передбачений кваліфікований менторський супровід, який допоможе застосувати отримані знання на практиці.

Програма навчання триватиме 3 місяці та включає наступні навчальні блоки:

· Соціальне підприємництво: як поєднувати бізнес та соціальний вплив?

· Бізнес-план як основний інструмент розбудови власної справи.

· Маркетинг та його особливості у соціальному підприємництві.

· Соціальне підприємництво: юридичні та економічні аспекти ведення діяльності.

· Інструменти організації та керування бізнесом. Як підвищити організаційну спроможність підприємництва та ефективність команди.

· Шляхи залучення фінансових ресурсів до соціального підприємництва.

· Як оцінити діяльність соціального підприємництва: інструменти вимірювання соціального впливу.

· Ефективна презентація та пітчинг: як зацікавити інших своєю ідеєю.

Навчання проводиться онлайн на базі платформи Zoom.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/7s78aLXuzfQdN21t7

Результати анкетування ЗдВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Ресторанні технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти

У опитуванні щодо розвитку студентського самоврядування за анкетою форми SQ_18 взяли участь здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньої програми «Ресторанні технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Анкетування проводилося з 2 по 5 вересня 2024 р. в онлайн формі з використанням сервісу MicrosoftForms.

100 % респондентів відомо про діяльність студентського самоврядування в ДонНУЕТ.

На питання «Чи берете Ви участь у діяльності студентського самоврядування ДонНУЕТ?» 50 % обрали по 2 варіанти відповідей: «Так, я беру участь у заходах, що організовуються студентським самоврядуванням ДонНУЕТ» і «Так, я голосую на виборах  до органів студентського самоврядування ДонНУЕТ». Ще 22,5 % додатково до цих варіантів відповідей обрали варіант відповіді «Так, я беру участь у підготовці і проведенні заходів, що організовуються студентським самоврядуванням ДонНУЕТ». 27,5 % респондентів обрали варіант відповіді «Ні, я не беру зараз участі у діяльності студентського самоврядування ДонНУЕТ».

На думку 82,5 % учасників анкетного опитування інформації про студентське самоврядування ДонНУЕТ достатньо або скоріше достатньо.

Результати оцінки учасниками анкетного опитування важливості різних напрямів діяльності студентського самоврядування ДонНУЕТ та ступінь приділення ним уваги учасників студентського самоврядування свідчать, що найбільш важливим є участь в управлінні Університетом (участь у діяльності ректорату, вчених рад тощо), а найменш – розважальні заходи (масові спортивні, розважальні та культурні заходи). Середні оцінки цих напрямків знаходяться переважно на задовільному та доброму рівнях, що свідчить про ефективність діяльності студентського самоврядування, проте групі забезпечення слід звернути увагу на залучення студентського самоврядування до організації на більш високому рівні співробітництва та активності навчальних, наукових, виховних та розважальних заходів.

На питання, які заходи/дії студентського самоврядування ДонНУЕТ за останні 1-2 роки Вам сподобались, обрана наступна відповідь: зустріч із представниками студентського самоврядування першокурсників в межах адаптаційного тижня.

Щодо ідеї створення у/при ДонНУЕТ «Центру освітньо-культурного розвитку» як осередку соціальної активності студентів, то респонденти виставили максимальні три бали критерію «Я вважаю, такий Центр потрібний і студентам, і Університету» та «Я вважаю, такий Центр буде корисним для розвитку Університету». Проте 36 % опитаних вважають, що здобувачі вищої освіти не будуть приймати участь у діяльності і заходах такого центру, а 19,5 % респондентів мають сумніви, що Центр зможе здійснювати проєкти, що будуть корисними для здобувачів вищої освіти й Університету.

Результати анкетного опитування доводять про наявність та функціональність системи студентського самоврядування в ДонНУЕТ. За результатами обговорення анкетування на засіданні кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва запропоновано: звернути увагу на залучення студентського самоврядування до організації на більш високому рівні співробітництва та активності навчальних, наукових, виховних та розважальних заходів (директор, зав. кафедри, гарант, викладачі); більше інформувати здобувачів ВО про діяльність, якою займається студентське самоврядування (голови студентського самоврядування ДонНУЕТ та НІІРГБТ).

Опитування ЗВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі                            «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти

Опитування здобувачів вищої освіти, які навчаються на освітній програмі «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти, за змістом анкети SQ 17 «Опитування здобувачів вищої освіти щодо процедур внутрішнього забезпечення якості ОП» проводилось у формі онлайн-опитування 02.09.2024 р. – 05.09.2024 р. із використанням сервісу Microsoft Forms.

За результатами анкетного опитування 80% респондентів відомо, яким чином здійснюється перегляд змісту освітніх програм (ОП), при цьому 60%  просто відповіли «Так», а 20 % вказали, що вони ознайомилися з процедурою на офіційному сайті Університету.

Ознайомившись з процедурою перегляду змісту ОП, 80% респондентів повністю усвідомлюють, яким чином здобувачі ВО приймають участь у перегляді освітніх програм, 20% швидше усвідомлюють дану процедуру. За думкою учасників анкетування, необхідність перегляду ОП перш за все викликана: необхідністю постійного вдосконалення ОП у світлі найновіших досліджень (100%).

За думкою опитаних, ступінь їх впливу на процеси періодичного перегляду ОП є достатнім (80%) або швидше достатнім (20%) для забезпечення її відповідності їх потребам та сучасним тенденціям. 80% респондентів вважають, що система опитування здобувачів ВО Університету дає можливість впливати на процес перегляду та удосконалення ОП, 20 % відповіли, що такий влив недостатній.

75% опитаних відповіли, що вони приймали особисту участь в  перегляді / оновлені / обговоренні змісту ОП, 25% хотіли взяти участь в подібному обговоренні, але дізналися про проведення відповідного заходу запізно. 80% учасників опитування, які були ознайомлені з процедурою перегляду ОП, визначили, що вони не вважають за потрібне змінювати свою ОП, оскільки вона є актуальною.

75% респондентів відповіли, що Студентська рада ДонНУЕТ ініціює опитування та обговорення подібних питань та формує колективні пропозиції щодо перегляду ОП. За думкою більшості респондентів (80%) участь студентського самоврядування у процедурах внутрішнього забезпечення якості ОП забезпечена в Університеті повністю. За думкою 75% учасників анкетування, процес перегляду та удосконалення ОП в Університеті повною мірою здатен врахувати пропозиції здобувачів ВО (студентського самоврядування).

На думку 80%, процедура збору пропозицій щодо структури та змісту ОП на основі анкети SQ_13 може забезпечити адекватний вплив здобувачів ВО на процес перегляду та удосконалення. Всі респонденті вважають зручним та об’єктивним процес збору та обробки пропозицій здобувачів ВО щодо структури та змісту ОП за допомогою Google Forms.

Доведення повною мірою до здобувачів ВО інформації щодо внесених до ОП змін підтверджують 80% учасників опитування, рівень залучення здобувачів ВО до процедури перегляду ОП є повністю або швидше достатнім. 80% засвідчили, що Університет робить достатньо для моніторингу пропозицій здобувачів ВО та періодичного перегляду ОП та їм відомі зміни відповідної ОП, що вносилися за результатами її перегляду у попередні роки й вони дізналися про них або з офіційного сайту Університету (80%) або самостійно (випадково) (20%).

За результатами обговорення анкетування на засіданні кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва (протокол №2 від 09.09.2024 р.)  ухвалено: продовжити інформування здобувачів ВО щодо змін в ОП  (гарант, зав. кафедри).

Бібліотека Університету Туган-Барановського інформує: Михайло Коцюбинський

У межах плану дій Центру європейської інтеграції, який створено в ДонНУЕТ відповідно до цілей та задач за грантовим проєктом “Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області”, у бібліотеці ДонНУЕТ відбулась презентація до 160 – річчя від дня народження Михайла Михайловича Коцюбинського (1864–1913), українського прозаїка.

Михайло Коцюбинський був і залишається одним з найоригшальніших українських прозаїків. Блискучий новеліст, він серед перших в українській літературі усвідомив потребу її реформаторства в напрямі модерної європейської прози. Саме Коцюбинського Панас Мирний назвав “великим майстром рідного слова”, що, як “будівничий, виводив свої мистецькі твори, повні великого художнього смаку, глибокої задуми і безмірно широкої любові до людей”…

Опитування здобувачів ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти  щодо перегляду структури та змісту освітніх програм»

Опитування здобувачів ВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти, за змістом анкети SQ_13 «Опитування здобувачів вищої освіти щодо перегляду структури та змісту освітніх програм» проводилось у формі онлайн-опитування 02.09.2024-05.09.2024 рр. із використанням сервісу Microsoft Forms.

На питання «Чи потребує освітня програма (ОП), за якою ви навчаєтесь, перегляду?» 80% респондентів відповіли, що не потребує; 20% респондентів відповіли, що потребує  за умови змістовного обґрунтування змін. На питання «Чи відомі Вам зміни вашої ОП, що вносилися за результатами її перегляду?» 80% опитаних відповіли, що такі зміни їм відомі та про них дізналися з офіційного сайту, 20% – що відомі, і що дізналися вони про такі зміни самостійно (випадково). 100% опитаних визначили, що ОП відмінно або добре формує їх академічні знання та навички. 100% респондентів зазначили, що ОП на якій вони навчаються відмінно або добре формує академічні знання та навички, сприяє їх особистісному розвитку та кар’єрному зростанню. Щодо питання «Визначте, якою мірою успішне опанування ОП може вплинути на Вашу майбутню кар’єру», то 100% респондентів вважають, що ОП, за умови її успішного опанування, відмінно або добре буде впливати на їх майбутню кар’єру. На думку 100% здобувачів вищої освіти, освітня програма відповідає їх потребам та сучасним вимогам суспільства. Вивчення думок респондентів щодо необхідності перегляду ОП дало змогу встановити, що зміна ОП викликана необхідністю постійного вдосконалення ОП у світлі найновіших досліджень (100%). Всі респонденти вважають, що ОП повністю та достатньо відповідає сучасним потребам ринку праці та суспільства.

Про недоцільність перегляду обов’язкових дисциплін зазначили 100% респондентів. Основна причина перегляду основних дисциплін здобувачами визначена як «Досвід, отриманий під час практичної підготовки або роботи за спеціальністю». При цьому респонденти вважають, що  перелік вибіркових дисциплін перегляду не потребує.

На думку всіх учасників анкетного опитування наявна форма атестації за ОП відповідає Стандарту вищої освіти та є достатньою для визначення кваліфікації випускників; графік організації навчального процесу повністю відповідає цілям ОП та навчальному плану, який теж в повній мірі відповідає цілям ОП, компетентностям та кваліфікації випускників.

Всі опитані відповіли, що форми викладання навчальних дисциплін за даною ОП не потребують ніяких змін, зазначили достатність ресурсів (інтелектуальні, матеріально-технічні) Університету для досягнення цілей за відповідною ОП та відповідають цілям ОП, формам навчання та викладання. Визначення відповідності результатів навчання за ОП очікуванням респондентів, їх потребам та рівню задоволеності навчанням знайшли втілення у таких відповідях: «Задоволений» – 20% та «Дуже задоволений» – 80%.

Учасники анкетного опитування, які мають виробничий досвід (практика, робота), щодо відповідності результатів навчання за ОП вимогам та очікуванням роботодавців зазначили, що відповідає достатньо (100%). Всі опитані відмітили задоволеність навчанням за даною ОП. 100 % учасників анкетного опитування вважають дану ОП сучасною та затребуваною. У відкритому питанні «Ваші пропозиції щодо удосконалення освітньої програми» здобувачі не надали рекомендацій.

За результатами розгляду анкети SQ_13 на засіданні кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва (протокол №2 від 09.09.2024 р.) ухвалено рішення: здійснити моніторинг змісту ОП відповідно до найновіших досліджень у сфері готельно-ресторанного бізнесу; забезпечити постійне інформування здобувачів ВО щодо змін у ОП; продовжувати регулярне співробітництво з роботодавцями з метою підтримування ОП в актуальному стані, що відповідатиме вимогам сучасного ринку праці та очікуванням роботодавців (гарант, зав. кафедри, викладачі).

Результати анкетування ЗдВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Ресторанні технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти

У опитуванні щодо процедур внутрішнього забезпечення якості освітньої програми за анкетою форми SQ_17 «Опитування здобувачів вищої освіти щодо процедур внутрішнього забезпечення якості ОП» взяли участь здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньої програми «Ресторанні технології».Анкетування проводилося з 2 по 5 вересня 2024 р. в онлайн формі з використанням сервісу MicrosoftForms.

87,5 % респондентів відповіли, що їм відомо, яким чином здійснюється перегляд змісту освітніх програм, 12,5 % – процедура перегляду змісту освітніх програм невідома. 50 % респондентів повністю усвідомлюють, яким чином вони приймають участь у перегляді освітніх програм, 37,5 % швидше усвідомлюють дану процедуру, проте 12,5 % не розуміють її. 75 % учасників анкетування вважають, що необхідність перегляду ОП перш за все викликана зміною потреб ринку праці та  суспільства;по 12,5 % – необхідністю постійного вдосконалення ОП у світлі найновіших досліджень та  «Застарілістю» ОП. 75 % респондентів стверджують, що ступінь їх впливу на процеси періодичного перегляду ОП є достатнім або швидше достатнім для забезпечення її відповідності вашим потребам та сучасним тенденціям. Подібно 75 % респондентів вважають, що система опитування здобувачів ВО Університету (констеляція анкет) дає можливість впливати на процес перегляду та удосконалення ОП, 25 % відповіли, що такий влив недостатній. 75 % опитаних відповіли, що вони приймали особисту участь в  перегляді / оновлені / обговоренні змісту ОП, 25 % не приймали у цьому участі.

85 % респондентів відповіли, що Студентська рада Університету ініціює опитування та обговорення питань внутрішнього забезпечення якості ОП та формує колективні пропозиції щодо перегляду ОП. 87,5 % респондентів вважає, що участь студентського самоврядування у процедурах внутрішнього забезпечення якості ОП забезпечена в Університеті повністю, 12,5 % опитаних залишили це питання без відповіді. 72,5 % учасників анкетування процес перегляду та удосконалення ОП в Університеті повною мірою здатен врахувати пропозиції здобувачів ВО (студентського самоврядування), 25 % вважають відповідний вплив недостатнім та ще 2,5 % обрали відповідь «Ні».

97,5 % респондентів вважають процес збору та обробки пропозицій здобувачів ВО щодо структури та змісту ОП за допомогою GoogleForms зручним та об’єктивним, а 2,5 % обрали відповідь «Так, але бажано застосовувати інші спеціалізовані сервіси».

75 % учасників даного анкетного опитування повною мірою володіють інформацією щодо внесених до ОП змін, 25 % респондентів не надали відповідей на це питання.

87,5 % респондентів вважають, що рівень їх залучення до процедури перегляду освітніх програм є достатнім повністю. Подібно 87,5 % учасників анкетного опитування засвідчили, що Університет робить достатньо для моніторингу пропозицій здобувачів ВО та періодичного перегляду ОП. Попередні зміни відповідної відомі 75 % учасників даного анкетного опитування й вони дізналися про них самостійно.

За результатами обговорення анкетування встановлено, що більшість респондентів знає, яким чином здійснюється перегляд змісту ОП; здобувачі ВО залучаються до цього перегляду.

На засіданні кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва ухвалено: слід зосередитися на визначенні причин необізнаності деяких здобувачів ВО з питання внесення відповідних змін до ОП з метою їх удосконалення та на підвищенні рівня інформатизації даного напряму діяльності в Університеті шляхом проведення роз’яснювальних бесід в групах (гарант, зав. кафедри).

 

Університет Туган-Барановського інформує: мультимедійна платформа “UNITED 24”

Мультимедійна платформа “UNITED 24” забезпечує інформування міжнародної
спільноти про реальний стан безпекової ситуації та події в Україні, а також
протидію російській пропаганді, популяризацію України у світі.

Основним засобом поширення інформації мультимедійної платформи “UNITED 24” є
веб-сайт мультимедійної платформи – https://united24media.com.