Участь Університету Туган-Барановського у Всеукраїнському освітньо-практичному туристичному форумі «Туризм та гостинність 2024: реалії та можливості»

27 вересня 2024 р. відбувся Всеукраїнський освітньо-практичний туристичний форум «Туризм та гостинність 2024: реалії та можливості», в якому прийняли участь завідувач кафедри технологій в ресторанному госопдарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Ольга Ніколайчук та здобувачі вищої освіти бакалаврату та магістратури, які навчаються за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа.

Захід організовано кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства.

Форум відбувся в змішаному форматі і лише в дистанційному форматі об’єднав більше сотні учасників. Мета заходу полягає у створенні платформи для обміну досвідом та знаннями серед професіоналів галузі. Серед доповідачів слід відзначити надзвичайно актуальні доповіді керівниці Навчального центру готельної і ресторанної справи «Optima Hotels and Resorts» Ірини Магалецької; директора «Туристично-інформаційного центру м. Дрогобич» Ірини Шимушовської; сучасного українського письменника Дмитра Безверхнього та багатьох інших.

Форум сприятиме розвитку індустрії туризму та гостинності в Україні, обговоренню сучасних тенденцій, викликів та інновацій.

2 разів прочитано