Університет Туган-Барановського інформує: День Героїв

Університет Туган-Барановського інформує: 23 травня відзначається День Героїв.

День Героїв або Свято Героїв – щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків — борців за волю України, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН-УПА, а також героїв Небесної сотні та сучасної російсько-української війни.

День Героїв – це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації.

Українські герої – це прості люди, жінки та чоловіки, хлопці та дівчата, діти та літні люди.

Університет Туган-Барановського в цей пам’ятний день прагне нагадати, що герої – серед нас. 6 квітня 2021 року в Саксаганському районі пізно ввечері сталася пожежа. Загоряння сталося на балконі 4 поверху. Боднарук Ольга Анатоліївна, асистент кафедри технології в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського та її чоловік врятували двох дітей: дівчинку 7-ми років та 11-річного хлопчика до приїзду вогнеборців. Що сталося тієї ночі, подробиці рятувальної операції – далі в інтерв’ю Ольги Анатоліївни.

Повне інтерв’ю читайте тут: «У мене була єдина думка – там діти!», – Боднарук Ольга Анатоліївна про пожежу та врятованих дітей

Університет Туган-Барановського пишається ВАМИ!!!

362 разів прочитано