Майстер-класи з практики EUROEST 2021 у студентів з Маріуполя
У навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності Університету Туган-Барановського, в рамках підписаної угоди з Асоціацією Італії та України U.C.M., стартували майстер-класи з практики EUROEST 2021 по програмі «Культура італійської кухні».
Для студентів ННІБГ та Маріупольського коледжу Університету Туган-Барановського, які планують цього літа пройти стажування на посадах помічник кухаря, піцайоло, офіціант на підприємствах ресторанного бізнесу Італії, Паоло і його команда продемонстрували, як готувати традиційні італійські страви – пасту з морепродуктами і сирну піцу, розповіли як правильно сервірувати стіл. Крім того, студенти мали можливість самостійно повторити все технологічні операції під наглядом фахівців. І звичайно ж в фіналі – дегустація!