Університет Туган-Барановського: підтримуємо науку України

У листопаді цього року Національним фондом досліджень України було ініційовано фандрейзингову кампанію, спрямовану на залучення позабюджетних коштів на поновлення грантової підтримки проєктів з виконання наукових досліджень і розробок, реалізацію яких через збройну агресію рф не було продовжено та розпочато в 2022 році грантову підтримку проєктів за іншими напрямами у межах нових конкурсів, та ін.

У цей складний час, доки триває війна, а всі сили та ресурси України спрямовані на захист наших територій, не можна забувати про найголовніше завдання, що стоїть перед нами сьогодні і точно стоятиме в найближчі роки, повоєнну відбудову країни, фундаментом якої є наука. Наука виступає основним чинником економічного зростання держави, а тому і запорукою майбутнього.

Національний фонд досліджень України розробив Стратегію фандрейзингової діяльності на 2022-2024 рр. та звертається до партнерських організацій в Україні та за кордоном, наукових фондів, центрів, грантодавців, бізнесу, міжнародних корпорацій, вчених, університетської спільноти, окремих фізичних осіб з проханням підтримати українську науку й науковців за часів безпрецедентних викликів, спричинених війною в Україні.

Посилання на сторінку фандрейзингової кампанії НФД: https://nrfu.org.ua/fundraising/

Підтримаймо науку України!

148 разів прочитано