Університеті Туган-Барановського знає: освітня програма «Фінанси, банківська справа та страхування»

Університет Туган-Барановського розкаже про всі тонкощі і нюанси освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування».

5 причин вивчати Фінанси, банківську справу та страхування в Університеті Туган-Барановського:

  • Проведення тренінгів та майстер-класів від представників роботодавців
  • Розвиток практичних навичок за рахунок вирішення завдань та кейсів, пов’язаних з роботою реальних підприємств, банківських та небанківських фінансових установ
  • Можливості проходження практики в провідних банках України, на підприємствах-лідерах світової промисловості, в міжнародних страхових групах
  • Широке залучення до викладання дисциплін представників роботодавців
  • Інноваційні методи навчання за європейськими стандартами

Тривалість навчання на основі повної загальної середньої освіти: 3 роки 10 місяців (8 семестрів)

Кредити ECTS: 240

Мова навчання: Українська

Форма навчання: Денна/Заочна

ПРОЦЕДУРА ВСТУПУ. З детальною інформацією про процедуру набору 2021 та переліком конкурсних предметів для вступу на навчання ви можете ознайомитися на сторінці Приймальної комісії Університету Туган-Барановського http://vstup.donnuet.edu.ua/

Освітня програма «Фінанси, банківська справа та страхування» забезпечує ефективне поєднання дисциплін циклів загальної підготовки та професійного спрямування, що дозволяє стати висококваліфікованим фахівцем в галузі фінансів (на рівні підприємства, місцевих та державних фінансів), банківської справи та страхування, має практичну спрямованість за рахунок широкого залучення до освітнього процесу професіоналів-практиків, дає можливості проходження практики в провідних банках України, на підприємствах-лідерах світової промисловості, в міжнародних страхових групах.

«Затребуваність у фахівцях фінансового профілю для суспільства досить велика. Роботодавці бажають бачити серед своїх співробітників тільки кращих – зростають критерії відбору, посилюється сам процес відбору та підвищуються вимоги до кандидата. Саме тому в процесі підготовки майбутніх фінансистів викладачі Університету Туган-Барановського застосовують відповідні прийоми та методи навчання, які сприяють фаховому зростанню студентів та розвитку їх особистісних якостей, необхідних для вирішення майбутніх професійних завдань.

Фінансова освіта в нашому Університеті – Ваш гарантований успіх!», – доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування, Гарант освітньої програми Олена Нєізвєстна.

СТРУКТУРА ТА ЗМІСТ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

За допомогою програми «Фінанси, банківська справа та страхування» ви можете розвивати свої сильні сторони, розширювати можливості та розвивати весь свій потенціал.

На 1-му курсі навчання ви отримаєте ґрунтовну загальноосвітню підготовку і навчитеся дивитись на фінансову науку з різних точок зору.

На 2-му та 3-му курсах ви поглибите свої знання, вміння та навички. Ви будете обирати 25% дисциплін професійного характеру та створите свій унікальний освітній профіль, а також будете розвивати практичні навички за рахунок вирішення завдань та кейсів, пов’язаних з роботою реальних підприємств, банківських та небанківських фінансових установ, що дозволить ефективно адаптуватися до реалізації сучасних бізнес-процесів.

На 4-му курсі ви можете розвивати свої професійні навички протягом семестру за кордоном в одному з університетів-партнерів Університету Туган-Барановського.

552 разів прочитано