Університет Туган-Барановського інформує: онлайн-лекція від Ukraine Global Faculty

Шановні викладачі, аспіранти, студенти!

Пропонуємо зареєструватися на воркшоп відомого дослідника, педагога, письменника, футуролога, підприємця і громадського діяча Володимира Співаковського «ChatGPT – as a powerful catalyst for education».

Дата та час: 23 травня о 19:00.

Мова воркшопу: англійська (без синхронного перекладу)

На воркшопі експерт розповість про:

  • Проблема вирішується: Як навчитися вчитися?
  • Як перевершити всіх у підказках?
  • Матриці знань і нейронні мережі.
  • Кейси інтегрованих знань.
  • Майбутні освітні системи «5.0. рівень».

Запрошуємо взяти участь: http://surl.li/haybh

Володимир Співаковський є президентом освітніх корпорацій “Гранд” та “Edu Future”, автором бестселерів “Освітній вибух” та “Атлас бездоганної системи освіти”. Має понад 50 реалізованих бізнес-проектів, 57 патентів та ступінь кандидата економічних наук.

Відомий як засновник сучасних приватних шкіл, таких як ліцей “Гранд” та онлайн-школа “Гранд-Експо”, а також як засновник Міжнародного метаосвітнього проекту “Рівень 5.0”. Автор серії унікальних “кейс-уроків” для школярів, які користуються попитом у всьому світі і запатентовані в Патентному бюро Бібліотеки Конгресу США.

Є президентом національного конкурсу “Бренд року, Україна” та фіналістом американського конкурсу “Laurene Jobs Prize, XQ” за створення сучасної системи освіти для Америки. Він також є експертом освітнього конкурсу “Charles Yidan Prize” (Гонконг, Tencent) та послом фінської системи освіти (HundrED).

Окрім академічних та підприємницьких досягнень, багато подорожує, побувавши у 108 країнах світу. Є двічі рекордсменом Книги рекордів Гіннеса та має 73 000 підписників на Facebook. Загалом, його робота мала значний вплив на освітню галузь як на національному, так і на міжнародному рівні.

Телеграм канал Ukraine Global Faculty – https://t.me/UkraineGlobalFaculty та FB сторінка – https://www.facebook.com/profile.php?id=100087972537514. Приєднуйтесь!

67 разів прочитано