Університет Туган-Барановського увійшов до Times Higher Education Impact Rankings 2023

Університет Туган-Барановського увійшов до Times Higher Education Impact Rankings 2023 за 17 Ціллю сталого розвитку – Партнерство заради стійкого розвитку

The Times Higher Education Impact Rankings – єдині глобальні результати діяльності, які оцінюють університети в сприянні Цілям сталого розвитку ООН. У рейтингу використані ретельно відібрані показники, що забезпечують всебічне та збалансоване порівняння чотирьох широких сфер: дослідження, управління, пропаганда та навчання.

Таблиця з показниками 17-ї Цілі сталого розвитку – Партнерство заради стійкого розвитку -надає інформацію щодо шляхів підтримки університетами Цілей сталого розвитку через співпрацю з іншими країнами, просування найкращих практик та публікацію даних.

The Times Higher Education Impact Rankings швидко зростає з кожним роком, оскільки кількість університетів, що прагнуть продемонструвати свою відданість досягненню Цілям сталого розвитку, постійно збільшується. Рейтинг дозволяє закладам вищої освіти демонструвати швидке вдосконалення з року в рік, зокрема через запровадження чітких нових політик, надання більш чітких і відкритих доказів свого прогресу.

2023 року рейтинг охоплює 1625 установ з 112 країн/регіонів. Університет Туган-Барановського третій рік поспіль входить до The Times Higher Education Impact Rankings за 17 Ціллю сталого розвитку, посідаючи наразі місце серед 36 закладів вищої освіти України, що увійшли до рейтингу в 2023 році.

https://www.timeshighereducation.com/rankings/impact/2023/partnerships-goals#!/length/100/locations/UKR/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/undefined

 

207 разів прочитано