Серія інтерв’ю зі стейкхолдерами: успіх полягає в досягненні цілей

На початку створення проєкту «ДонНУЕТ в обличчях», головна ідея полягала в тому, аби розказати історії випускників Університету, їхні здобутки і яким чином знання, отримані в Університеті Туган-Барановського допомагають їм у дорослому житті та кар’єрі.

З 24 лютого 2022 року все кардинально змінилось – повнамасштабна війна, яку розпочала росія, вплинула на кожного з нас. Ми адаптувалися і змінили ракурс проєкту – яким був перший день війни, як змінилося оточення і пріоритети, як справлятися з тривогою та про волонтерську справу. Всі ці питання ми задавали студентам, які попри війну обрали шлях навчання в Університеті. Ми спілкувалися з викладачами, які попри війну продовжували освітній процес.

Наразі наша мета: забезпечити участь та підтримку стейкхолдерів Університету Туган-Барановського, створити спільні показники успішності.

Ми поспілкувалися з Рубан Кариною Вадимівною, щоб отримати думки для подальшого опрацювання.

  • Знайомство, історія та досвід. Розкажіть про вашу організацію (найважливіші факти). Розкажіть трохи про свою посаду?

Початком моєї карʼєри стало працевлаштування на підприємство, яке є найбільшим іноземним інвестором в Україні.

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», – є найбільшим пдприємством гірничо-металургійного комплексу України та частиною міжнародної корпорації АрселорМіттал – провідного виробника сталі в світі.

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» – підприємство з повним металургійним циклом, яке включає коксохімічне виробництво, гірничодобувне виробництво (відкриті розробки та підземне видобування руди) і металургійне виробництво, у складі якого діють аглодоменний, сталеплавильний та прокатний департаменти.

На цьому металургійному гіганті, я займаю посаду інженера з постачання в Адміністрації з постачання. Моїм головним обовʼязком є своєчасне та в повному обсязі забезпечення підприємства сировинними ресурсами.

На сьогодні, реалії військового стану, внесли багато корективів та викликів як у мою роботу так і підприємства вцілому: аналіз шляхів реілазаціі та закупівлі на іноземному ринку, пошук нових ресурсів та багато іншого. Хочу наголосити, що за допомогою отриманих знань, під час навчання в ДонНУЕТ, складнощі, що виникають в реаліях не стали перепоною, а надали мені нових можливостей в реалізації запитів підприємства.

  • Робочий процес. Розкажіть, що спонукало вас і вашу команду до співпраці з Університетом Туган-Барановського? 

Мій карʼєрний шлях на підприємстві розпочався з розміщеної інформвції на сайті університету , щодо можливості проходження стажування на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Після вдалого проходження співбесіди, мене було прийнято на стажування.Стажування тривало півроку та завершувалось фінальною оцінкою за результатом якої була можливість переводу на постійну посаду.

Завдяки здобутим знанням в університеті, проходження стажування та фінальна оцінка не виявилась складним етапом для мене, а завдяки хорошій підготовці після університету, мене із задоволенням прийняли до команди для початку професійної кар’єри.

Спеціальність за якою я навчалась, а саме «Фінанси, банківська справа та страхування», дає глибокі знання які можна використовувати в різних сферах та напрямках.

  • Показники успіху. Як виглядає успіх у ваших очах та очах вашої команди? Чого ви прагнете досягти своєю роботою?

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» – завжди розвивається у напрямку взаємодії з університетами та молоддю. Відкрито безліч програм стажування з можливими подальшим працевлаштуванням, що дає можливість перейняти досвід високоваліфікованих спеціалістів.

Кожен бажаючий може записатись на екскурсію по комбінату та познайомитись з виробничим процесом особисто.

Для мене успіх полягає в досягненні цілей. Коли всі докладені зусилля приносять позитивний результат, та моральне задоволення, що є особливо важливим під час воєнного стану в Україні.

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» – дає безліч шляхів для розвитку та подальшого карʼєрного зростання. Початок карʼєри на міжнародному металургійному гіганті – це вже не абиякий успіх, якому я завдячую Донецькому національному університеті економіки та торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського.

 

10 разів прочитано