Серія інтерв’ю зі стейкхолдерами проєкту «ДонНУЕТ в обличчях»

«ДонНУЕТ в обличчях» – це соціальний проєкт, націлений на історії людей, чиє життя тісно пов’язано з Університетом Туган-Барановського. На початку створення проєкту, головна ідея полягала в тому, аби розказати історії випускників Університету, їхні здобутки і яким чином знання, отримані в Університеті Туган-Барановського допомагають їм у дорослому житті та кар’єрі. З 24 лютого 2022 року все кардинально змінилось – повнамасштабна війна, яку розпочала росія, вплинула на кожного з нас. Ми адаптувалися і змінили ракурс проєкту – яким був перший день війни, як змінилося оточення і пріоритети, як справлятися з тривогою та про волонтерську справу. Всі ці питання ми задавали студентам, які попри війну обрали шлях навчання в Університеті. Ми спілкувалися з викладачами, які попри війну продовжували освітній процес.

Наразі наша мета: забезпечити участь та підтримку стейкхолдерів Університету Туган-Барановського, створити спільні показники успішності.

Ми поставили кілька запитань Юлії Андріївні Бендебері, щоб отримати відгуки та пропозиції.

  • Знайомство, історія та досвід. Розкажіть про вашу організацію (найважливіші факти). Розкажіть трохи про свою посаду?

UKRSIBBANK BNP Paribas Group – один з найбільших універсальних банків України, який працює на ринку з 1990 року. 60% акцій банку належать провідній фінансовій Групі у Європі, лідеру сталого фінансування – BNP Paribas, 40% – ЄБРР.
Моя посада має назву «персональний консультант фінансовий». До моїх обов’язків входить залучення та обслуговування малого та середнього бізнесу. Не дивлячись на складну ситуацію в країні, щодня реєструється багато нових ФОПів та юридичних осіб, а моє завдання, як спеціаліста, та банку – забезпечити ці бізнеси усіма необхідними фінансовими продуктами для їх успішного функціонування та процвітання.

  • Робочий процес. Розкажіть, що спонукало вас і вашу команду до співпраці з Університетом Туган-Барановського? Чому саме ДонНУЕТ?

Я закінчила ДонНУЕТ за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхуваня». УКРСИББАНК є стратегічним партнером університету, студенти можуть проходити свою практику в банку, а мене, завдяки хорошій підготовці після університету, із задоволенням прийняли до команди для початку професійної кар’єри, тому я вирішила поділитись своїм досвідом із майбутніми випускниками.

  • Показники успіху. Як виглядає успіх у ваших очах та очах вашої команди? Чого ви прагнете досягти своєю роботою?

УКРСИББАНК не стоїть на місці тому з радістю залучає молодих спеціалістів, надаючи всі можливості для професійного росту, не дивлячись на вік та відсутність досвіду. Банк зацікавлений у «свіжому погляді» на вже існуючі процеси, тому зараз активно шукає саме молодь, яка прагне не тільки власного зростання, а і допомагати Банку ставати більш сучасним та зручним.

35 разів прочитано