Серія інтерв’ю зі стейкхолдерами: найбільше досягнення – це бачити наші новинки на полицях супермаркетів

Соціальний проєкт «ДонНУЕТ в обличчях» розказує історії людей, чиє життя так чи інакше пов’язано з Університетом Туган-Барановського. Зараз “ДонНУЕТ в обличчях” – це серія інтерв’ю зі стейкхолдерами Університету Туган-Барановського, аби разом створити спільні показники успішності.

Ми поспілкувалися з Сабіною Пічугіною, аби поговорити про успіх, зріст та почути пропозиції.

  • Знайомство, історія та досвід. Розкажіть про вашу організацію (найважливіші факти). Розкажіть трохи про свою посаду?

Я – Сабіна Пічугіна, випускниця університету Туган-Барановського 2015 року. З квітня 2015 почала працювати у філії компанії «Нестле» у Львові. Станом на 2024 рік я маю 9 років роботи в «Нестле» за плечима, за весь цей час змінювала посади та відділи аби побудувати різнобічну карʼєру. Сьогодні моя посада – керівник проєктів з інновацій та реновацій в бізнесі кави в «Нестле Франція».

  • Робочий процес. Розкажіть, що спонукало вас і вашу команду до співпраці з Університетом Туган-Барановського? 

З ДонНУЕТом в мене повʼязано багато теплих спогадів: з навчанням та взаємодією з викладачами під час навчання, із одногрупниками в навчальних процесах та поза парами, із студентським самоврядуванням та підготовкою до «Дебюту першокурсника», «Юморини» та інших концертів, з науковою діяльністю та виступами на наукових конференціях та написанням і публікацією статей. В університеті була моя перша робота в якості спеціалістки студентського центру (в сучасному світі із Інстаграмом – це контент-мейкер університету) – я після пар займалася написанням статей, підготовкою репортажів та інтервʼю. Тож взаємодія з рідним університетом – завжди і радість для мене і хотілося поділитися досвідом та надихнути студентів власним прикладом, що можна працювати за освітою в сучасному світі, а також ти отримуєш багато користі та досвіду від навчання.

  • Показники успіху. Як виглядає успіх у ваших очах та очах вашої команди? Чого ви прагнете досягти своєю роботою?

Успіх для мене – це досягнення поставленої мети та коли є порозуміння в команді.

Не все буває лінійно та просто, але маючи гнучкість розуму та адаптивність до ситуацій та зовнішніх факторів, ти маєш можливість все-таки досягнути того, чого прагнеш. І найкращі помічники – це люди поруч, твоя команда. Якщо є підтримка та чіткість в баченні задач – у вас є все аби впоратися із завданням швидше, ефективніше та пліч-о-пліч з однодумцями :) В моїй роботі найважливіше – це комунікація та вміння донести правильно інформацію до різних людей і знайти спільне рішення аби реалізувати проєкт: до технічних спеціалістів на фабриці, до маркетологів в офісі, до ради директорів. Інформація може бути однакова, але донести її потрібно по-різному кожній групі співробітників. А найбільше досягнення – це бачити наші новинки на полицях супермаркетів, знаючи скільки роботи є позаду кожної банки або упаковки кави.

5 разів прочитано