Практичний вебінар «Особливості організації постачання в міжнародній корпорації на прикладі ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

За ініціативи кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва 17 травня 2024 р. для здобувачів вищої освіти управлінських та економічних спеціальностей бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти відбувся практичний вебінар на тему «Особливості організації постачання в міжнародній корпорації на прикладі ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Спікер – Андрій Свиридюк, фахівець з постачання ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», випускник Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського.

Модератор вебінару – Ніколайчук Ольга Анатоліївна, завідувач кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.

На початку вебінару Вікторія Коцюба, менеджер з розвитку молодіжних проєктів ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» ознайомила присутніх з можливості працевлаштування, стажування та проходження практики на підприємстві.

На вебінарі були висвітлені питання:

1. характеристика та основні напрями діяльності ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»;

2. особливості діяльності адміністрації з постачання ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»;

3. основні обов’язки фахівця адміністрації з постачання ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»;

4. основні етапи закупівлі робіт/обладнання/ послуг на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»;

Учасники брали активну участь в обговоренні та мали змогу поставити питання спікеру щодо особливостей організації постачання в міжнародній корпорації на прикладі ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг, умов та напрямів працевлаштування та кар’єрного зростання для студентів, необхідних компетентностей для працевлаштування в компанії тощо.

Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського щиро дякує Андрію Свиридюку та Вікторії Коцюбі за актуальну та корисну інформацію щодо особливостей діяльності одного з промислових гігантів світу та можливостей побудови кар’єри у компанії для здобувачів! Сподіваємося на продовження плідної співпраці!

4 разів прочитано