ННІЕТ Туган-Барановського інформує: «Технологічні аспекти хлібопекарського виробництва» – гостьовий лекторій від стейкхолдера
26 березня 2025 р. відбувся гостьовий лекторій на тему «Технологічні особливості сучасного тістоведення. 12 технологічних процесів від замісу до випікання», до якого долучилися здобувачі вищої освіти ОП «Ресторанні технології» та «Готельно-ресторанна справа», а також викладачі університету.
Лекцію проводила Віта Ланська (Козар) – відома в Україні та за кордоном бренд-шеф-пекар, викладач із хлібопечення у кулінарній школі «Chefs Academy», шеф-координатор із хлібопечення у «Resto Space»
Майбутні бакалаври та магістри харчової та ресторанної галузей мали можливість засвоїти цікаву і корисну інформацію щодо сучасних технологій тістоведення, проаналізувати сучасні наукові підходи щодо створення нових технологій хлібобулочних виробів, визначити проблеми у галузі та шляхи їх практичного вирішення. Як каже Віта Дмитрівна, «хлібопечення – це не тільки мистецтво, а й ціла філософія, до якої треба долучати майбутнє покоління».
Дякуємо за знання та практичний досвід, а також натхнення і мотивацію, які отримали всі слухачі лекторію!