Магістри Університету Туган-Барановського перемогли у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Вітаємо магістрів Університету Туган-Барановського з перемогою у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт!

Наші магістри ОП «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» – срібні переможці на ІІІ Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології», фінал якого відбувся 26 квітня 2023 року на базі Державного торговельно-економічного університету (м. Київ). Спільна наукова робота Жушман Анастасії (група ХТ-22м) та Миснік Яни (група ГРС-22м) на тему «Розробка технології рослинного напівфабрикату для рибних посічених виробів геропротекторного призначення» (науковий керівник – канд. техн. наук, доцент Слащева Аліна Вячеславівна) була високо оцінена науковцями Конкурсної комісії щодо її актуальності, інноваційності, оригінальності, наукової новизни та прикладного значення, а захист і презентація роботи нашими магістрами дозволили отримати почесне ІІ місце в Конкурсі.

113 разів прочитано