Відбулось засідання студентського наукового клубу «Європейський Союз у 21 столітті»

29 лютого 2024 р. в межах реалізації проєкту «Європейські цінності: сталий розвиток, економічна безпека та цивілізаційні імперативи» 101127413 — EVSDESCI (програма Еразмус+ напрям Жан Моне), що фінансується Європейським Союзом, відбулося перше засідання студентського наукового клубу «Європейський Союз у 21 столітті». Тема зустрічі «Сталий розвиток туризму в країнах ЄС».

Засідання проходило у онлайн форматі на платформі Microsoft Teams.

Модератором заходу виступила д.е.н., професор, завідувачка кафедри економіки та туризму Горіна Ганна.

У засіданні взяли участь викладачі кафедри економіки та туризму, кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва та здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів Універитету Туган-Барановського.

Порядком денним було передбачено та виконано наступні завдання:

  •  ознайомлено учасників засідання з сучасними завданнями та цілями політики ЄС в сфері туризму, орієнтованої на досягнення Порядку денного у сфері сталого розвитку до 2030 року та Цілей сталого розвитку;
  • підвищено рівень знань учасників засідання щодо офіційних джерел інформації стосовно статистичних та законодавчих аспектів розвитку туризму в країнах ЄС;
  • заслухано доповіді здобувачів вищої освіти щодо розвитку туризму в різних країнах ЄС;
  • проведено наукове консультування та наставництво студентів щодо їх поточних та перспективних досліджень з питань, пов’язаних з європейською інтеграцією.
6 разів прочитано