Вебінар “Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини” в Університеті Туган-Барановського

13 травня 2024 року відбувся онлайн-вебінар на тему “Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини”. Захід проводив Предраг Тошич, майстер гастрономії та професор практичних кулінарних занять (Професійна Школа Гостинності та Туризму, м. Банья-Лука). Захід фінансується La Fondation pour la Formation Hôtelière і спеціально розроблений для освітян і студентів, які цікавляться гастрономією та кулінарним мистецтвом.

До програми заходу входили семінар та практичні відео-уроки по основним стравам чарівного Балканського регіону. Під час інтерактивного майстер-класу слухачі мали можливість:

– розширити гастрономічні знання завдяки ознайомленню з унікальними інгредієнтами, спеціями та методами приготування страв Боснії і Герцеговини;

– опанувати мистецтво приготування деяких з найвідоміших страв Боснії та Герцеговини через прямі відеотрансляції та інтерактивні сесії з Предрагом Тошичем.

Захід проводився англійською мовою, були присутні студенти та викладачі з України та різних країн Європи. Ті, хто успішно пройшов тестування з отриманих знань, отримали сертифікати.

5 разів прочитано