Практичний вебінар на тему “Інноваційні ресторанні та крафтові технології: практичний досвід” в Університеті Туган-Барановського
29 квітня 2024 року за ініціативи кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва відбувся практичний вебінар на тему “Інноваційні ресторанні та крафтові технології: практичний досвід” для здобувачів магістерського та бакалаврського рівнів вищої освіти спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».
Спікер вебінару – Анна Галицька, заступник керуючого рестораном “Розмарин”, м. Кривий Ріг.
Модератори вебінару – Сімакова Ольга Олександрівна та Боднарук Ольга Анатоліївна, викладачі кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.
На вебінарі були розглянуті питання стосовно застосування та впровадження інноваційних ресторанних та крафтових технологій у роботі ресторану «Розмарин». Спікерка ділилася практичним досвідом щодо новітніх технологій кулінарної продукції, використання авторських рецептур та інноваційного обладнання, які впровадженні у реальних умовах виробництва ресторану.
Вебінар викликав неабиякий інтерес, що відобразилося в багаточисельних запитаннях, які задавали учасники заходу.
Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського виражає щиру подяку керівництву ресторану «Розмарин» за можливість ознайомлення з практичним досвідом застосування інноваційних ресторанних та крафтових технологій у ресторанному господарстві!