Практичний вебінар на тему “Інноваційні ресторанні та крафтові технології: практичний досвід” в Університеті Туган-Барановського

29 квітня 2024 року за ініціативи кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва відбувся практичний вебінар на тему “Інноваційні ресторанні та крафтові технології: практичний досвід” для здобувачів магістерського та бакалаврського рівнів вищої освіти спеціальностей «Харчові технології»  та «Готельно-ресторанна справа».

Спікер вебінару – Анна Галицька, заступник керуючого рестораном “Розмарин”, м. Кривий Ріг.

Модератори вебінару – Сімакова Ольга Олександрівна та Боднарук Ольга Анатоліївна, викладачі кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.

На вебінарі були розглянуті питання стосовно застосування та впровадження інноваційних ресторанних та крафтових технологій у роботі ресторану «Розмарин». Спікерка ділилася практичним досвідом щодо новітніх технологій кулінарної продукції, використання авторських рецептур  та інноваційного обладнання, які впровадженні у реальних умовах виробництва ресторану.

Вебінар викликав неабиякий інтерес, що відобразилося в багаточисельних запитаннях, які задавали учасники заходу.

Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського виражає щиру подяку керівництву ресторану «Розмарин» за можливість ознайомлення з практичним досвідом застосування інноваційних ресторанних та крафтових технологій у ресторанному господарстві!

 

8 разів прочитано