Гостьова лекція “Ферменти при виробництві продуктів здорового харчування” за участю Університету Туган-Барановського

Гостьова лекція на тему “Ферменти при виробництві продуктів здорового харчування” за участю Університету Туган-Барановського

19 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти разом з викладачами кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва прийняли участь у гостьовій лекції на тему «Ферменти при виробництві продуктів здорового харчування”.

Лекцію проводив Бабенко Віталій Миколайович, к.б.н., представник компанії “Univar Solutions”, представництва “Novozymes”, на яку люб’язно були запрошені викладачі кафедри та студенти ДонНУЕТ колегами із НУХТ.

На лекції пан Віталій Бабенко розглянув питання щодо класифікації, структури та ролі ферментів при виробництві харчових продуктів для здорового харчування; вплив ферментів на продукти харчування. Були представлені цікаві презентації, а також можливість задати питання на професійні теми.

Викладачі та здобувачі вищої освіти ДонНУЕТ ознайомились з корисною та цікавою інформацією та дуже вдячні пану Віталію Бабенко за корисний, цікавий матеріал з галузі харчових технологій та ресторанного господарства.

189 разів прочитано