В Університеті Туган-Барановського відбувся практичний вебінар «Базові принципи роботи з продуктами банку»

У межах реалізації проєкту «Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області», що фінансується Європейським Союзом, 30 листопада 2023р. для здобувачів вищої освіти о 12.00-13:00 відбулася практичний вебінар випускниці ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, фінансового консультанта мережі АТ «УКРСИББАНК» Юлії Бендебері на тему: «Базові принципи роботи з продуктами банку».

Під час лекції було обговорено такі питання, як робота банку з протидії легалізації і відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, організація фінансового моніторингу, захист інтересів клієнтів банку, розробка банківських продуктів з урахуванням вимог воєнного часу та акцентом на конкурентоспроможність послуг.

Майбутні фахівці з фінансів, економіки, підприємництва, менеджменту та маркетингу мали можливість засвоїти цікаву інформацію щодо практичного впровадження організації роботи банківської установи в умовах цифровізації, а також поспілкуватися та задати питання.

Дякуємо пані Юлії та сподіваємося на подальшу співпрацю!

91 разів прочитано