Слащева Аліна Вячеславівна
Доцент кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва,
доцент кафедри технології харчування, кандидат технічних наук
Доцент кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва,
доцент кафедри технології харчування, кандидат технічних наук
м. Кривий Ріг, вул. Трамвайна 16, каб. 504/4
поштова скринька slashcheva@donnuet.edu.ua
[table id=80 /]
Дати (з – по) | листопад 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Міжнародна осіння школа Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів» (НУХТ, м. Київ) |
Основні предмети/ отримані навички | Тренінг у рамках проєкту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Модуль #620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE (29-30.11.2021 р.)
Отримані навички: проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського союзу та в Україні, регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат #069, (0,6 кредити ЄКТС, 18 годин) |
Дати (з – по) | жовтень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Reikartz Hotel School |
Основні предмети/ отримані навички | Підвищення кваліфікації від Reikartz Hotel Group «LEVEL UP разом з REIKARTZ» (18-31.10.2021 р.)
Отримані навички: принципи роботи сучасної готельно-ресторанної мережі, основні показники ефективності готелю, стандарти служби прийому та розміщення, ресторанний комплекс, чек-ап ресторану, організація служби хаускіпінг |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат TQOJAG-CE000294 від 31.10.2021 р. (1 кредит ЄКТС, 30 годин) |
Дати (з – по) | вересень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | ВГО «Українська асоціація фахівців з інформаційних технологій» |
Основні предмети/ отримані навички | Онлайн-форум «Підвищення кваліфікації освітян: вимоги та новітні тренди» (23.09.2021 р.)
Отримані навички: вимоги та новітні тренди сучасної освіти |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат № ПК-К 21/09-186 від 23.09.2021 р., (0,2 кредити ЄКТС, 6 годин) |
Дати (з – по) | вересень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | ДНУ «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» |
Основні предмети/ отримані навички | Онлайн-семінар «Технологія усунення «статистичних похибок того, хто вижив», у ставленні експертів до інноваційної привабливості об’єктів інтелектуальної власності» (21.09.2021 р.)
Отримані навички: сучасні вимоги до патентних доліджень, інноваційна привабливість об’єктів інтелектуальної власності |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат від 21.09.2021 р. (0,1 кредиту ЄКТС, 2 години) |
Дати (з – по) | червень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Навчальний центр “PROFI CLUB” сумісно із Громадською організацією «Ресторанна гільдія» |
Основні предмети/ отримані навички | Навчальна програма «Харчова безпека у школах і садочках: підготовка до державних перевірок» (24.06.2021 р.)
Отримані навички: основи впровадження системи НАССР у їдальнях при школах та дитячих садочках |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат №02982 від 24.06.2021 р. (3 години, 0,1 кредиту ЄКТС) |
Дати (з – по) | березень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Навчальний центр “PROFI CLUB” сумісно із Громадською організацією «Ресторанна гільдія» |
Розробка та впровадження системи НАССР в закладах ресторанного господарства | Розробка та впровадження системи НАССР в закладах ресторанного господарства |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат №01633 (14 годин, 0,5 кредиту ЄКТС) |
Дати (з – по) | лютий 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Громадська організація «Ресторанна гільдія» |
Основні предмети/ отримані навички | Онлайн-тренінг «Підготовка ресторанного бізнесу до державних інспекцій» (10.02.2021 р.)
Отримані навички: правила проведенняя державних інспекцій із перевірки відповідності вимогам НАССР закладів ресторанного бізнесу, особливості підготовки ресторанного бізнесу до державних інспекцій |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат №20210077 (8 годин, 0,3 кредиту ЄКТС) |
Дати (з – по) | грудень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Громадська організація «Вище» спільно з Саксонським центром дидактики вищої освіти |
Основні предмети/ отримані навички | Онлайн-тренінг «Технології освітнього мистецтва» (7-16.12.2020 р.)
Отримані навички: групова динаміка і особливості згуртованості студентів у групах, різноманітність студентів, ефективні комунікації, навчання і викладання, навчальне середовище у період онлайн навчання, мотивація. |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат АТ №42080020/0002 57-20 (30 годин, 1 кредит ЄКТС) |
Дати (з – по) | з жовтня 2019 р. – по січень 2020 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Центр післядипломної освіти, перепідготовки та підвищення кваліфікації ДонНУЕТ |
Основні предмети/ отримані навички | тренінг «Використання практик студентоцентрованого навчання в освітньому процесі» (14.10.2019-20.01.2020 р.)
Отримані навички: практики студентоцентрованого підходу в освітньому процесі |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво про підвищення кваліфікації № ПК 01566057/0029-20 від 03.02.2020 р., 1 кредит ЄКТС (30 годин) |
Дати (з – по) | з лютого – по березень 2019 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Українська асоціація досконалості та якості |
Основні предмети/ отримані навички | Навчальна програма підвищення кваліфікації «Модель досконалості EFQM та її застосування для удосконалення діяльності університетів» (26.02.2019-15.03.2019 р.)
Отримані навички: оцінювання можливостей розвитку Університету та їх подальшого використання; розвиток умінь досліджувати та осмислювати організаційні можливості Університету; діагностування проблем діяльності Університету; розвиток умінь самоаналізу стратегії розвитку Університету та кафедри, а також напрацювання коригувальних дій щодо її успішної реалізації |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво № 0156605716 від 22.04.2019 р., 1 кредит ЄКТС (30 годин) |
Дати (з – по) | травень 2016 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Центр післядипломної освіти, перепідготовки та підвищення кваліфікації Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички | Навчальна програма «Технології дистанційної освіти у вищому навчальному закладі»
Отримані навички: основи дистанційного навчання; програмне і технічне забезпечення дистанційного навчання; менеджмент проектів у сфері дистанційного навчання; експертиза в системі дистанційного навчання; розробка дистанційних курсів на базі платформи Moodle; інтелектуальна власність і комп’ютерне авторське право; тестування в системі дистанційного навчання |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво № ПК 01566057/000014-16 від 22.06.2016 р. |
Дати (з – по) | з листопада – по грудень 2013 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Центр післядипломної освіти, перепідготовки та підвищення кваліфікації Донецького національного медичного університету ім. М. Горького |
Основні предмети/ отримані навички | Навчальна програма «Основи екології та безпеки харчування людини» |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво ЛБ ВС № 008009 від 20.12.2013 р. |
Дати (з – по) | з березня – по квітень 2009 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Центр післядипломної освіти, перепідготовки та підвищення кваліфікації Донецького національного медичного університету ім. М. Горького |
Основні предмети/ отримані навички | Навчальна програма «Вплив ксенобіотиків харчових продуктів на стан здоров’я та життєдіяльність людини» |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво ЛБ ВА № 003007 від 15.04.2009 р. |
Дати (з – по) | з грудня 2001 р. – по серпень 2004 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький державний університет економіки і торгівлі, м. Донецьк, Україна |
Основні предмети/ отримані навички | Вища освіта, кафедра технології виробництва продукції ресторанного господарства |
Назва кваліфікації/документ | Аспірант денної форми навчання |
Дати (з – по) | з вересня 1992 р. – по червень 1997 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький державний комерційний інститут, м. Донецьк, Україна |
Основні предмети/ отримані навички | Спеціальність «Технологія продуктів громадського харчування» |
Назва кваліфікації/документ | Кваліфікація «Інженер-технолог громадського харчування», диплом |
Наукові компетенції:
Відповідальний виконавець держбюджетної теми 0119U101832 «Наукове обґрунтування новітніх технологій виробів із борошна функціонального призначення» (ДонНУЕТ, 2018 – 2020 рр.)
Дослідницький досвід:
МОНОГРАФІЇ
СТАТТІ
НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ