Нова історія «ДонНУЕТ в обличчях» випускниці Університету Туган-Барановського Єріс Юлії

Проєкт «ДонНУЕТ в обличчях» створений до 100-річя Університету. Героїнею сьогоднішнього інтерв’ю стала випускниця Університету Туган-Барановського 2019 – Єріс Юлія Василівна, яка здобула кваліфікацію магістра з харчових технологій.

  • Ким Ви працюєте?

Працюю викладачем спеціальних дисциплін з професії «Кухар. Офіціант» у Центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів № 1 м. Кривий Ріг

  • Чи стали Вам у нагоді знання, отримані в Університеті?

Так, кожного дня добрим словом згадую університетських викладачів. Отримані знання та вміння мені доводиться регулярно застосовувати в своїй професійній діяльності.

  • Чим займаєтесь у вільний час? Розкажіть про Ваше хобі чи улюблену справу.

Увесь свій вільний час проводжу разом з родиною, коханим чоловіком та двома прекрасними доньками. Ще дуже люблю готувати різні смаколики або займатися рукоділлям.

  • І на останок: поділіться якимось студентським лайфхаком :-)

Підготувавшись до заняття (екзамену), обов’язково покласти конспект під подушку і забажати, щоб пощастило))

559 разів прочитано