Нова історія «ДонНУЕТ в обличчях» випускниці Університету Туган-Барановського Єріс Юлії
Проєкт «ДонНУЕТ в обличчях» створений до 100-річя Університету. Героїнею сьогоднішнього інтерв’ю стала випускниця Університету Туган-Барановського 2019 – Єріс Юлія Василівна, яка здобула кваліфікацію магістра з харчових технологій.
- Ким Ви працюєте?
Працюю викладачем спеціальних дисциплін з професії «Кухар. Офіціант» у Центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів № 1 м. Кривий Ріг
- Чи стали Вам у нагоді знання, отримані в Університеті?
Так, кожного дня добрим словом згадую університетських викладачів. Отримані знання та вміння мені доводиться регулярно застосовувати в своїй професійній діяльності.
- Чим займаєтесь у вільний час? Розкажіть про Ваше хобі чи улюблену справу.
Увесь свій вільний час проводжу разом з родиною, коханим чоловіком та двома прекрасними доньками. Ще дуже люблю готувати різні смаколики або займатися рукоділлям.
- І на останок: поділіться якимось студентським лайфхаком :-)
Підготувавшись до заняття (екзамену), обов’язково покласти конспект під подушку і забажати, щоб пощастило))