Каталог дисциплін
Навчально-науковий інститут економіки, управління та адміністрування | ||||
---|---|---|---|---|
Кафедра іноземної філології, українознавства та соціально-правових дисциплін | ||||
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Академічне письмо | 5 | 2 | |
2. | Вступ до перекладознавства та основи редагування перекладів | 3 | 2 | |
3. | Господарське право | 4 | 1 | |
4. | Ділова українська мова | 5 | 1 | |
5. | Друга іноземна мова | 10 | 1.2 | |
6. | Економічна та політична конфліктологія | 4 | 1(2) | |
7. | Іноземна мова: | 10 | 1.2 | |
- 051 «Економіка» | ||||
-071 «Облік і оподаткування» | ||||
- 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» | ||||
- 073 «Менеджмент» | ||||
- 075 «Маркетинг» | ||||
- 076 «Підприємництво торгівля та біржова діяльність» | ||||
- 133«Галузеве машинобудування» | ||||
- 142 «Енергетичне машинобудування» | ||||
- 181 «Технології в ресторанному господарстві» | ||||
8. | Вступ до мовознавства та основи теорії мовної комунікації | 7 | 1.2 | |
9. | Іноземна мова: | 10, 10 | 1.2 | |
- 242 «Туризм», 241 «Готельно-ресторанна справа» | ||||
10. | Іноземна мова: | 10,10,10,5 | 1.2 | |
- 292 «Міжнародні економічні відносини» | ||||
11. | Історія зарубіжної літератури | 7 | 1.2 | |
12. | Латинська мова | 4 | 1 | |
13. | Організаційно-правове забезпечення підприємницької діяльності | 6; 6,5 | 2 | |
14. | Основи інформатики та прикладної лінгвістики | 4 | 2 | |
15. | Основи наукових досліджень та академічне письмо | 6 | 2 | |
16. | Переклад ділового мовлення та комерційної документації | 4 | 2 | |
17. | Порівняльна граматика англійської та української мови | 4 | 1 | |
18. | Порівняльна лексикологія англійської та української мови | 4 | 1 | |
19. | Порівняльна стилістика англійської та української мови | 4 | 2 | |
20. | Практикум з іноземної мови (англійської) | 10 | 2 | |
21. | Практикум з іноземної мови (німецької) | 10 | 2 | |
22. | Практичний курс основної іноземної (англійської) мови | 16; 10 | 1.2 | |
23. | Психологія | 5 | 2 | |
24. | Психологія та основи педагогіки | 4 | 1 | |
25. | Риторика | 5 | 1 | |
26. | Сучасна українська література | 5 | 1 | |
27. | Трудове право | 4 | 1(2) | |
28. | Українська мова (за проф. спрямуванням) | 5 | 2 | |
29. | Філософія | 4 | 1 | |
30. | Цивілізаційні трансформації сучасності | 4 | 1(2) | |
Кафедра економіки та міжнародних економічних відносин | ||||
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Глобалізація економіки та міжнародний інноваційний процес | 5 | 1 | |
2. | Інфраструктурний розвиток | 5 | 1 | |
3. | Історія економіки та економічної думки | 5 | 1 | |
4. | Кон'юнктурні дослідження | 4, 6 | 1, 2 | |
5. | Макроекономіка | 5 | 2 | |
6. | Міжнародна економіка | 5 | 2 | |
7. | Міжнародна економічна діяльність України | 6 | 1 | |
8. | Міжнародна інвестиційна діяльність | 5 | 1 | |
9. | Міжнародна інтеграція | 5 | 1 | |
10. | Міжнародна торгівля | 5 | 1 | |
11. | Міжнародні фінанси | 5.5 | 2 | |
12. | Мікроекономіка | 5 | 1 | |
13. | Національна економіка | 6 | 1 | |
14. | Основи міжнародних відносин | 3 | 2 | |
15. | Основи наукових досліджень та академічне письмо | 6 | 2 | |
16. | Політична економія | 5 | 1 | |
17. | Технічний аналіз | 5, 6 | 1 | |
Кафедра обліку та аудиту | ||||
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Адміністрування податків | 4 | 1 | |
2. | Аналіз господарської діяльності | 5 | 2 | |
3. | Аудит | 5 | 1 | |
4. | Бухгалтерський облік | 5.6 | 1 | |
5. | Бухгалтерські інформаційні системи | 5 | 1 | |
6. | Внутрішній господарський контроль | 5 | 1 | |
7. | Вступ до спеціальності | 4 | 2 | |
8. | Етика професійної діяльності бухгалтера | 3 | 1 | |
9. | Звітність підприємства | 5 | 1 | |
10. | Звітність у галузях економіки | 4 | 2 | |
11. | Облік і звітність в оподаткуванні | 5 | 1 | |
12. | Облік у банках | 5 | 1 | |
13. | Облік у бюджетних установах | 5 | 2 | |
14. | Облік у зарубіжних країнах | 3 | 2 | |
15. | Фінансовий облік | 6 | 1 | |
16. | Фінансовий облік II | 6 | 1 | |
17. | Фінансовий облік І | 6 | 2 | |
Кафедра фінансів і банківської справи | ||||
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Банківська система | 5 | 1 | |
2. | Банківський нагляд та регулювання | 4 | 2 | |
3. | Бюджетна система | 5 | 2 | |
4. | Бюджетування діяльності суб'єктів підприємництва | 5 | 1 | |
5. | Валютний ринок | 4 | 2 | |
6. | Вступ до спеціальності фінанси, банківська справа та страхування | 3 | 3 | |
7. | Гроші та кредит | 4 | 2 | |
8. | Грошово-кредитні системи зарубіжних країн | 4 | 2 | |
9. | Інвестиційна політика підприємств | 5 | 1 | |
10. | Інвестування | 5 | 1 | |
11. | Місцеві фінанси | 4 | 1 | |
12. | Операції банківських і небанківських установ | 4 | 1 | |
13. | Податкова система | 5 | 1 | |
14. | Страхування | 5 | 2 | |
15. | Фінанси | 5 | 1 | |
16. | Фінанси підприємства | 5 | 1 | |
17. | Фінанси, гроші та кредит | 5 | 2 | |
18. | Фінансова діяльність суб'єктів підприємництва | 5 | 1 | |
19. | Фінансове посередництво | 5 | 1 | |
20. | Фінансовий ринок | 4 | 2 | |
21. | Центральний банк і грошово-кредитна політика | 4 | 2 | |
Кафедра маркетингу, менеджменту та публічного адміністрування | ||||
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Економічна безпека | 5 | 1 | |
2. | Етика бізнесу | 5 | 2 | |
3. | Інноваційний маркетинг | 5 | 2 | |
4. | Інтернет-маркетинг | 5 | 1 | |
5. | Інфраструктура товарного ринку | 6 | 1 | |
6. | Комунікативний менеджмент | 4 | 2 | |
7. | Логістика | 5 | 1 | |
8. | Маркетинг | 5 | 1 | |
9. | Маркетинг товарів та послуг | 6 | 2 | |
10. | Маркетингова товарна політика | 5 | 1 | |
11. | Маркетингове ціноутворення | 6 | 1(2) | |
12. | Маркетингові дослідження | 5 | 1 | |
13. | Маркетингові комунікації | 5 | 1 | |
14. | Менеджмент | 5 | 1 | |
15. | Менеджмент підприємства | 4 | 2 | |
16. | Основи маркетингу | 4 | 1 (2) | |
17. | Основи менеджменту | 4 | 1(2) | |
18. | Паблік рилейшнз | 5 | 1 | |
19. | Поведінка споживачів | 5 | 1 | |
20. | Прийняття управлінських рішень | 5 | 2 | |
21. | Самоменеджмент | 4 | 2 | |
22. | Стратегічне управління | 5 | 1 | |
23. | Теорія організації | 4 | 1 | |
24. | Управління інноваціями | 4.5 | 1 | |
25. | Управління персоналом | 5 | 2 | |
26. | Управління проектами | 5 | 2 | |
27. | Управлінські рішення | 5 | 1 | |
Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму | ||||
Кафедра загальноінженерних дисциплін та обладнання | ||||
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Автоматизація виробничих процесів | 5 | 2 | |
2. | Апарати холодильних установок | 5 | 1 | |
3. | Безпеки життєдіяльності та захист навколишнього середовища | 3 | 1 | |
4. | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці | 5 | 2 | |
5. | Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання | 5 | 1 | |
6. | Вища математика | 6 | 1 | |
7. | Вища математика | 11 | 1.2 | |
8. | Гідравліка, гідро- та пневмоприводи | 6 | 1 | |
9. | Гідравлічні машини | 5 | 2 | |
10. | Гідрогазодинаміка | 6 | 2 | |
11. | Деталі машин | 6 | 1 | |
12. | Економіко-математичні методи та моделі | 5 | 2 | |
13. | Експлуатація та обслуговування обладнання харчових виробництв | 5 | 1 | |
14. | Експлуатація та обслуговування холодильних машин | 5 | 1 | |
15. | Електрообладнання енергетичних установок | 7 | 2 | |
16. | Електротехніка | 5 | 1 | |
17. | Електротехніка та електроніка | 6 | 1 | |
18. | Енергозбереження | 6 | 2 | |
19. | Енергозберігаючі технології | 7 | 1 | |
20. | Захист навколишнього середовища та екологія | 3 | 1 | |
21. | Інформатика та інформаційні технології | 5 | 2 | |
22. | Метрологія, стандартизація і сертифікація | 5 | 1 | |
23. | Механізація ВРТС робіт в галузі | 5.5 | 1 | |
24. | Механічне обладнання харчових виробництв | 5 | 2 | |
25. | Нарисна геометрія та інженерна графіка | 8 | 1.2 | |
26. | Опір матеріалів | 5 | 2 | |
27. | Основи інформатики та прикладної лінгвістики | 4 | 2 | |
28. | Основи кондиціювання повітря | 5 | 1 | |
29. | Основи проектування холодильних систем | 5 | 2 | |
30. | Прикладна механіка, процеси і апарати харчових виробництв | 3 | 1 | |
31. | Процеси та апарати харчових виробництв | 10 | 1.2 | |
32. | Системи автоматизованого проектування | 10 | 2.1 | |
33. | Статистика | 6 | 1 | |
34. | Теоретична механіка | 5 | 1 | |
35. | Теоретичні основи теплотехніки | 5 | 1 | |
36. | Теоретичні основи холодильної техніки | 7 | 1 | |
37. | Теорія механізмів та машин | 6 | 2 | |
38. | Тепломасообмін | 7 | 1 | |
39. | Теплотехнічні вимірювання та прилади | 5 | 1 | |
40. | Технічна термодинаміка | 5 | 1 | |
41. | Технологічне обладнання харчових виробництв | 11 | 2.1 | |
42. | Технологічне холодильне обладнання | 5 | 2 | |
43. | Технологічні основи машинобудування | 5 | 1 | |
44. | Технологія конструкційних матеріалів та матеріалознавство | 5 | 1 | |
45. | Устаткування закладів готельного і ресторанного господарства | 3 | 1 | |
46. | Фізика | 7 | 2 | |
47. | Холодильне технологічне та торговельне обладнання харчових виробництв | 5 | 2 | |
48. | Холодильні машини | 6.5 | 1 | |
49. | Холодильні установки | 8 | 2 | |
Кафедра туризму та країнознавства | ||||
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Географія туризму | 6 | 1 | |
2. | Історія української державності та культури | 5 | 1 | |
3. | Країнознавство | 5 | 1 | |
4. | Курортна справа | 5 | 1 | |
5. | Міжнародний туризм | 5.5 | 1 | |
6. | Організація ділового туризму та виставкової діяльності | 5 | 1 | |
7. | Організація екскурсійної діяльності | 5 | 2 | |
8. | Організація туристичних подорожей | 5 | 2 | |
9. | Основи дипломатії та технології ділових комунікацій | 6 | 1 | |
10. | Основи туризмознавства | 4.5 | 2.1 | |
11. | Рекреаційні комплекси світу | 5 | 1 | |
12. | Спеціалізований туризм | 5.5 | 2 | |
13. | Туристичне краєзнавство | 5 | 1 | |
14. | Туроперейтинг | 5 | 1 | |
Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва | ||||
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Start-up: створення та функціонування | 4 | 1 | |
2. | Барна справа та організація роботи сомельє | 4 | 1 | |
3. | Безпека харчових продуктів та HACCP у галузі | 4.5 | 1 | |
4. | Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня | 5.4 | 1.2 | |
5. | Готельний сервіс | 5 | 1 | |
6. | Громадське будівництво та дизайн закладів ресторанного господарства | 5 | 1 | |
7. | Дизайн об'єктів та інтер'єр приміщень, закладів готельно-ресторанного бізнесу | 6 | 1 | |
8. | Економіка підприємства | 5 | 1.2 | |
9. | Економічний аналіз | |||
10. | Електронні системи в готельно-ресторанному господарстві | 4 | 2 | |
11. | Етнічні кухні | 5 | 1 | |
12. | Зовнішньоекономічна діяльність підприємства | 5 | 1 | |
13. | Інфраструктура готельного і ресторанного господарства | 4 | 2 | |
14. | Кон’юнктура ринку | |||
15. | Кооперація та організація виробництва | |||
16. | Кулінарне мистецтво країн світу | 4 | 2 | |
17. | Методи контролю в галузі | 3 | 1 | |
18. | Мікробіологія та товарознавство | 4 | 1 | |
19. | Організаційно-правове забезпечення підприємницької діяльності | 6(6,5)5 | 2 | |
20. | Організація готельного господарства | 5.1 | 1.2 | |
21. | Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства | 5 | 2 | |
22. | Організація ресторанного господарства | 10 | 1.2 | |
23. | Організація торгівлі | 5 | 1 | |
24. | Основи кулінарії | 5 | 2 | |
25. | Основи кулінарної майстерності | 4 | 2 | |
26. | Основи наукових досліджень та інтелектуальна власність | 6.5 | 2 | |
27. | Планування і стратегія бізнесу | 7 | 1 | |
28. | Потенціал та оцінка розвитку бізнесу | 6 | 1 | |
29. | Проектування підприємств галузі з основами CAD | 9 | 1 | |
30. | Світова індустрія гостинності | 5 | 1 | |
31. | Стандартизація, сертифікація і метрологія | 4 | 2 | |
32. | Теоретичні основи харчових технологій | 4 | 1 | |
33. | Технологія продукції ресторанного господарства | 10 | 1.2 | |
34. | Технологія спеціальних продуктів | 5 | 2 | |
35. | Товарознавство | 4 | 2 | |
36. | Управління бізнес-процесами в туризмі | 5 | 1 | |
37. | Управління доходами та фінансова аналітика в гостинності | 5 | 1 | |
38. | Управління капіталом суб'єктів підприємництва | 6 | 1 | |
39. | Фізіологія, гігієна і санітарія | 4 | 1 | |
40. | Харчова хімія | 5 | 1.2 | |
41. | Харчова хімія та біохімія | 11 | 1 | |
42. | Харчові технології | 10 | 1.2 | |
43. | Ціноутворення і цінова політика | 6 | 1 | |
Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності | ||||
Кафедра економіки та бізнесу | ||||
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Start-up: створення та функціонування | 4 | 2 | |
2. | Бізнес-аналітика | 5 | 2 | |
3. | Бухгалтерський облік | 5 | 1 | |
4. | Вища математика | 6 | 1 | |
5. | Візуалізація туристичної інформації | 4 | 2 | |
6. | Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня | 5(4) | 2 | |
7. | Господарське право | 4 | 1 | |
8. | Дизайн об'єктів та інтер'єр приміщень закладів | 6 | 1 | |
9. | Ділова українська мова | 5 | 1 | |
10. | Економіка інновацій та інноваційна політика | 5 | 1 | |
11. | Економіка підприємства | 5 | 1 | |
12. | Економіко-математичні методи та моделі | 5 | 2 | |
13. | Економічна безпека | 5 | 1 | |
14. | Економічний аналіз | 5 | 2 | |
15. | Етика бізнесу | 4 | 2 | |
16. | Іноземна мова | 10 | 1.2 | |
17. | Інформатика та інформаційні технології | 5 | 2 | |
18. | Історія української державності та культури | 5 | 1 | |
19. | Макроекономіка | 5 | 2 | |
20. | Маркетинг | 5 | 1 | |
21. | Менеджмент | 5 | 1 | |
22. | Міжнародна економіка | 5 | 2 | |
23. | Мікроекономіка | 5 | 1 | |
24. | Організація виставкової діяльності | 4 | 2 | |
25. | Організація готельного господарства | 5 | 1 | |
26. | Організація ресторанного господарства | 5 | 2 | |
27. | Організація торгівлі | 6 | 1 | |
28. | Основи кулінарії | 5 | 2 | |
29. | Основи наукових досліджень та академічне письмо | 6 | 2 | |
30. | Основи туризмознавства | 4.5 | 2.1 | |
31. | Політична економія | 5 | 1 | |
32. | Психологія | 5 | 2 | |
33. | Соціальне підприємництво | 5 | 2 | |
34. | Статистика | 6 | 1 | |
35. | Технологія гостинності | 10 | 1.2 | |
36. | Технологія продукції ресторанного господарства | 4 | 1 | |
37. | Технологія спеціальних продуктів | 5 | 1 | |
38. | Товарознавство | 6 | 2 | |
39. | Трудове право | 4 | 2 | |
40. | Управління персоналом | 5 | 2 | |
41. | Управління проектами | 5 | 2 | |
42. | Філософія | 4 | 1 | |
43. | Харчова хімія | 5 | 2 | |
44. | Цивілізаційні трансформації сучасності | 4 | 1(2) | |
45. | Ціноутворення і цінова політика | 5 | 1 |
Навчально-науковий інститут економіки, управління та адміністрування
Кафедра іноземної філології, українознавства
та соціально-правових дисциплін
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Академічне письмо | 5 | 2 | Робоча програма |
2. | Вступ до перекладознавства та основи редагування перекладів | 3 | 2 | Робоча програма |
3. | Господарське право | 4 | 1 | Робоча програма |
4. | Ділова українська мова | 5 | 1 | Робоча програма |
5. | Друга іноземна мова | 10 | 1,2 | Робоча програма |
6. | Економічна та політична конфліктологія | 4 | 2 | Робоча програма |
7. | Іноземна мова:
– 051 «Економіка» -071 «Облік і оподаткування» – 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» – 073 «Менеджмент» – 075 «Маркетинг» – 076 «Підприємництво торгівля та біржова діяльність» – 133«Галузеве машинобудування», 142 «Енергетичне машинобудування» – 181 «Технології в ресторанному господарстві» |
10 | 1,2 | Робоча програма 051 |
8. | Вступ до мовознавства та основи теорії мовної комунікації | 7 | 1,2 | Робоча програма |
9. | Іноземна мова:
– 242 «Туризм» – 241 «Готельно-ресторанна справа» |
10, 10 | 1,2 | Робоча програма ТУР |
10. | Іноземна мова:
– 292 «Міжнародні економічні відносини» |
10,10,10,5 | 1,2 | Робоча програма |
11. | Історія зарубіжної літератури | 7 | 1,2 | Робоча програма |
12. | Латинська мова | 4 | 1 | Робоча програма |
13. | Організаційно-правове забезпечення підприємницької діяльності | 6 (6,5) | 2 | Робоча програма |
14. | Основи інформатики та прикладної лінгвістики | 4 | 2 | Робоча програма |
15. | Основи наукових досліджень та академічне письмо | 6 | 2 | Робоча програма |
16. | Переклад ділового мовлення та комерційної документації | 4 | 2 | Робоча програма |
17. | Порівняльна граматика англійської та української мови | 4 | 1 | Робоча програма |
18. | Порівняльна лексикологія англійської та української мови | 4 | 1 | Робоча програма |
19. | Порівняльна стилістика англійської та української мови | 4 | 2 | Робоча програма |
20. | Практикум з іноземної мови (англійської) | 10 | 2 | Робоча програма |
21. | Практикум з іноземної мови (німецької) | 10 | 2 | Робоча програма |
22. | Практичний курс основної іноземної (англійської) мови | 16, 10 | 1,2 | Робоча програма |
23. | Психологія | 5 | 2 | Робоча програма |
24. | Психологія та основи педагогіки | 4 | 1 | Робоча програма |
25. | Риторика | 5 6 |
1 2 |
Робоча програма 5 кр. Робоча програма 6 кр. |
26. | Сучасна українська література | 5 | 1 | Робоча програма |
27. | Трудове право | 4 | 2 | Робоча програма |
28. | Українська мова (за проф. спрямуванням) | 5 | 2 | Робоча програма |
29. | Філософія | 4 | 1 | Робоча програма |
30. | Цивілізаційні трансформації сучасності | 4 | 1(2) | Робоча програма |
31. | Практичний курс другої (німецької) іноземної мови | 9,9 | 1,2 | Робоча програма |
32. | Конституційне право | 4 | 1 | Робоча програма |
33. | Копірайтинг | 5 | 2 | Робоча програма |
34. | Міжнародне економічне право | 4 | 2 | Робоча програма |
35. | Політичні системи країн світу | 4 | 2 | Робоча програма |
36. | Психологія управління | 4 | 2 | Робоча програма |
37. | Технології ділових комунікацій | 5,5 | 2 | Робоча програма |
Кафедра економіки та міжнародних економічних відносин
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Глобалізація економіки та міжнародний інноваційний процес | 5 | 1 | Робоча програма |
2. | Інфраструктурний розвиток | 5 4 |
1,2 | Робоча програма 5 кр. |
3. | Історія економіки та економічної думки | 5 | 1, 2 | Робоча програма |
4. | Кон’юнктурні дослідження | 4; 6 | 1, 2 | Робоча програма |
5. | Макроекономіка | 5 | 2 | Робоча програма |
6. | Міжнародна економіка | 5 | 2 | Робоча програма |
7. | Міжнародна економічна діяльність України | 6 | 1 | Робоча програма |
8. | Міжнародна інвестиційна діяльність | 5 | 1 | Робоча програма |
9. | Міжнародна інтеграція | 5 | 1 | Робоча програма |
10. | Міжнародна торгівля | 5 | 1 | Робоча програма |
11. | Міжнародні фінанси | 5,5 5 |
1, 2 | Робоча програма Робоча програма |
12. | Мікроекономіка | 5 | 1 | Робоча програма |
13. | Національна економіка | 6 | 1 | Робоча програма |
14. | Основи міжнародних відносин | 3 | 2 | Робоча програма |
15. | Основи наукових досліджень та академічне письмо | 6 | 2 | Робоча програма |
16. | Політична економія | 5 | 1 | Робоча програма |
17. | Технічний аналіз | 5, 6 | 1 | Робоча програма |
18. | Регіональна економіка | 5 | 1 | Робоча програма |
Кафедра обліку та аудиту
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Адміністрування податків | 4 | 1 | Робоча програма |
2. | Аналіз господарської діяльності | 5 | 2 | Робоча програма |
3. | Аудит | 5 | 1 | Робоча програма |
4. | Бухгалтерський облік | 6 5 |
1 | Робоча програма для ОО-19 Робоча програма |
5. | Бухгалтерські інформаційні системи | 5 | 1 | Робоча програма |
6. | Внутрішній господарський контроль | 5 | 1 | Робоча програма |
7. | Вступ до спеціальності | 4 | 2 | Робоча програма |
8. | Етика професійної діяльності бухгалтера | 3 | 1 | Робоча програма |
9. | Звітність підприємства | 5 | 1 | Робоча програма |
10. | Звітність у галузях економіки | 4 | 2 | Робоча програма |
11. | Облік і звітність в оподаткуванні | 5 | 1 | Робоча програма |
12. | Облік у банках | 4 | 1 | Робоча програма |
13. | Облік у бюджетних установах | 5 | 2 | Робоча програма |
14. | Облік у зарубіжних країнах | 3 | 2 | Робоча програма |
15. | Фінансовий облік | 12 | 1 | Робоча програма |
16. | Фінансовий облік І | 6 | 2 | Робоча програма |
Кафедра фінансів і банківської справи
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Банківська система | 5 | 1 | Робоча програма |
2. | Валютний ринок | 4 | 1 | Робоча програма |
3. | Вступ до спеціальності фінанси, банківська справа та страхування | 3 | 1 | Робоча програма |
4. | Грошово-кредитні системи зарубіжних країн | 4 | 1 | Робоча програма |
5. | Бюджетна і податкова системи України | 5 | 1 | Робоча програма |
6. | Місцеві фінанси | 4 | 1 | Робоча програма |
7. | Страхування | 5 | 1 | Робоча програма |
8. | Фінанси | 5 | 1 | Робоча програма |
9. | Фінанси, гроші та кредит | 5 | 2 | Робоча програма |
10. | Фінансовий ринок | 4 | 2 | Робоча програма |
11. | Центральний банк і грошово-кредитна політика | 4 | 2 | Робоча програма |
Кафедра маркетингу, менеджменту та публічного адміністрування
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Економічна безпека | 5 | 1 | Робоча програма |
2. | Етика бізнесу | 5 | 2 | Робоча програма |
3. | Інноваційний маркетинг | 5 | 1 | Робоча програма |
4. | Інтернет-маркетинг | 5 | 1 | Робоча програма |
5. | Інфраструктура товарного ринку | 6 | 1 | Робоча програма |
6. | Комунікативний менеджмент | 5 4 |
2 | Робоча програма екзамен Робоча програма залік |
7. | Логістика | 5 | 1 | Робоча програма |
8. | Маркетинг | 5 | 1 | Робоча програма |
9. | Маркетинг товарів та послуг | 6 | 2 | Робоча програма |
10. | Маркетингова товарна політика | 5 | 1 | Робоча програма |
11. | Маркетингове ціноутворення | 6 | 1(2) | Робоча програма |
12. | Маркетингові дослідження | 5 | 1 | Робоча програма |
13. | Маркетингові комунікації | 5 | 1 | Робоча програма |
14. | Менеджмент | 5 | 1 | Робоча програма |
15. | Менеджмент підприємства | 4 | 2 | Робоча програма |
16. | Основи маркетингу | 4 | 1 (2) | Робоча програма |
17. | Основи менеджменту | 4 | 1(2) | Робоча програма |
18. | Паблік рилейшнз | 5 | 1 | Робоча програма |
19. | Поведінка споживачів | 5 | 1 | Робоча програма |
20. | Фінанси підприємства | 5 | 1 | Робоча програма |
21. | Самоменеджмент | 4 | 2 | Робоча програма |
22. | Стратегічне управління | 5 | 2 | Робоча програма |
23. | Теорія організації | 4 | 1 | Робоча програма |
24. | Управління інноваціями | 4,5
5 |
1 | Робоча програма 4,5 кр. |
25. | Управління персоналом | 5 | 2 | Робоча програма |
26. | Управління проектами | 5 | 2 | Робоча програма |
27. | Управлінські рішення | 5 | 1 | Робоча програма |
Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Кафедра загальноінженерних дисциплін та обладнання
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Автоматизація виробничих процесів | 5 | 2 | Робоча програма |
2. | Апарати холодильних установок | 5 | 1 | Робоча програма |
3. | Безпеки життєдіяльності та захист навколишнього середовища | 3 | 1 | Робоча програма |
4. | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці | 5 | 2 | Робоча програма |
5. | Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання | 5 | 1 | Робоча програма |
6. | Вища математика | 6 | 1 | Робоча програма |
7. | Вища математика (для спеціальностей 133; 142) |
6 5 |
1 2 |
Робоча програма 1 сем. Робоча програма 2 сем. |
8. | Гідравліка, гідро- та пневмоприводи | 6 | 1 | Робоча програма |
9. | Гідравлічні машини | 5 | 2 | Робоча програма |
10. | Гідрогазодинаміка | 6 | 2 | Робоча програма |
11. | Деталі машин | 6 | 1 | Робоча програма |
12. | Економіко-математичні методи та моделі | 5 | 2 | Робоча програма |
13. | Експлуатація та обслуговування обладнання харчових виробництв | 5 | 1 | Робоча програма |
14. | Експлуатація та обслуговування холодильних машин | 5 | 1 | Робоча програма |
15. | Електрообладнання енергетичних установок | 7 | 2 | Робоча програма |
16. | Електротехніка | 5 | 1 | Робоча програма |
17. | Електротехніка та електроніка | 6 | 1 | Робоча програма |
18. | Енергозбереження | 6 | 2 | Робоча програма |
19. | Енергозберігаючі технології | 7 | 1 | Робоча програма |
20. | Захист навколишнього середовища та екологія | 3 | 1 | Робоча програма |
21. | Інформатика та інформаційні технології | 5 | 2 | Робоча програма |
22. | Метрологія, стандартизація і сертифікація | 5 | 1 | Робоча програма |
23. | Механізація ВРТС робіт в галузі | 5,5 | 1 | Робоча програма |
24. | Механічне обладнання харчових виробництв | 5 | 2 | Робоча програма |
25. | Нарисна геометрія та інженерна графіка | 8 | 1,2 | Робоча програма Робоча програма |
26. | Опір матеріалів | 5 | 2 | Робоча програма |
27. | Основи інформатики та прикладної лінгвістики | 4 | 2 | Робоча програма |
28. | Основи кондиціювання повітря | 5 | 1 | Робоча програма |
29. | Основи проектування холодильних систем | 5 | 2 | Робоча програма |
30. | Прикладна механіка, процеси і апарати харчових виробництв | 3 | 1 | Робоча програма |
31. | Процеси та апарати харчових виробництв | 10 | 1,2 | Робоча програма |
32. | Системи автоматизованого проектування | 10 | 2,1 | Робоча програма |
33. | Статистика | 6 | 1 | Робоча програма |
34. | Теоретична механіка | 5 | 1 | Робоча програма |
35. | Теоретичні основи теплотехніки | 5 | 1 | Робоча програма |
36. | Теоретичні основи холодильної техніки | 7 | 1 | Робоча програма |
37. | Теорія механізмів та машин | 6 | 2 | Робоча програма |
38. | Тепломасообмін | 7 | 1 | Робоча програма |
39. | Теплотехнічні вимірювання та прилади | 5 | 1 | Робоча програма |
40. | Технічна термодинаміка | 5 | 1 | Робоча програма |
41. | Технологічне обладнання харчових виробництв | 11 | 2,1 | Робоча програма |
42. | Технологічне холодильне обладнання | 5 | 2 | Робоча програма |
43. | Технологічні основи машинобудування | 5 | 1 | Робоча програма |
44. | Технологія конструкційних матеріалів та матеріалознавство | 5 | 1 | Робоча програма |
45. | Устаткування закладів готельного і ресторанного господарства | 3 | 1 | Робоча програма |
46. | Фізика | 7 | 2 | Робоча програма |
47. | Холодильне технологічне та торговельне обладнання харчових виробництв | 5 | 2 | Робоча програма |
48. | Холодильні машини | 6,5 | 1 | Робоча програма |
49. | Холодильні установки | 8 | 2 | Робоча програма |
Кафедра туризму та країнознавства
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Географія туризму | 6 | 1 | Робоча програма |
2. | Історія української державності та культури | 5 | 1 | Робоча програма; ф.к. – екзамен Робоча програма;ф.к. – залік |
3. | Країнознавство | 5 | 1 | Робоча програма |
4. | Курортна справа | 5 | 1 | Робоча програма |
5. | Міжнародний туризм | 5,5 | 1 | Робоча програма |
6. | Організація ділового туризму та виставкової діяльності | 5 | 1 | Робоча програма |
7. | Організація екскурсійної діяльності | 5 | 2 | Робоча програма |
8. | Організація туристичних подорожей | 5 | 2 | |
9. | Основи дипломатії та технології ділових комунікацій | 6 | 1 | Робоча програма |
10. | Основи туризмознавства | 4,5 | 2,1 | Робоча програма |
11. | Рекреаційні комплекси світу | 5 | 1 | Робоча програма |
12. | Спеціалізований туризм | 5,5 | 2 | Робоча програма |
13. | Туристичне краєзнавство | 5 | 1 | Робоча програма |
14. | Туроперейтинг | 5 | 1 | Робоча програма |
15. | Світова індустрія гостинності | 5 | 1 | Робоча програма |
Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Барна справа та організація роботи сомельє | 4 | 1 | Робоча програма |
2. | Безпека харчових продуктів та HACCP у галузі | 4,5 | 1 | Робоча програма |
3. | Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня | 4 | 1 | Робоча програма |
4. | Готельний сервіс | 5 | 2 | Робоча програма |
5. | Громадське будівництво та дизайн закладів ресторанного господарства | 5 | 1 | Робоча програма |
6. | Дизайн об’єктів та інтер’єр приміщень, закладів готельно-ресторанного бізнесу | 6 | 1 | Робоча програма |
7. | Економіка підприємства | 5 | 1,2 | Робоча програма сп. 076 Робоча програма сп. 051, 071, 072, 073, 075, 181, 241, 242, 292 |
8. | Економічний аналіз | 5 | 2 | Робоча програма |
9. | Електронні системи в готельно-ресторанному господарстві | 4 | 1 | Робоча програма |
10. | Етнічні кухні | 5 | 1 | Робоча програма |
11. | Інфраструктура готельного і ресторанного господарства | 4 | 2 | Робоча програма |
12. | Кон’юнктура ринку | 4 | 2 | Робоча програма |
13. | Кооперація та організація виробництва | 5/6 | 1 | Робоча програма |
14. | Кулінарне мистецтво країн світу | 4 | 2 | Робоча програма |
15. | Методи контролю в галузі | 3 | 1 | Робоча програма |
16. | Мікробіологія та товарознавство | 4 | 1 | Робоча програма |
17. | Організаційно-правове забезпечення підприємницької діяльності | 6(6,5)5 | 2 | Робоча програма |
18. | Організація готельного господарства | 5,10 | 1,2 | Робоча програма |
19. | Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства | 5 | 2 | Робоча програма |
20. | Організація ресторанного господарства | 10 | 1,2 | Робоча програма |
21. | Організація торгівлі | 5 | 1 | Робоча програма |
22. | Основи кулінарії | 5 | 2 | Робоча програма |
23. | Основи кулінарної майстерності | 4 | 2 | Робоча програма |
24. | Основи наукових досліджень та інтелектуальна власність | 6,5 | 2 | Робоча програма |
25. | Проектування підприємств галузі з основами CAD | 9 | 1 | Робоча програма |
26. | Стандартизація, сертифікація і метрологія | 4 | 2 | Робоча програма |
27. | Теоретичні основи харчових технологій | 4 | 1 | Робоча програма |
28. | Технологія продукції ресторанного господарства | 10 | 1,2 | Робоча програма 181 Робоча програма 241 |
29. | Товарознавство | 4 | 2 | Робоча програма |
30. | Управління бізнес-процесами в туризмі | 5 | 1 | Робоча програма |
31. | Управління доходами та фінансова аналітика в гостинності | 5 | 1 | Робоча програма |
32. | Управління капіталом суб’єктів підприємництва | 6 | 1 | Робоча програма |
33. | Фізіологія, гігієна і санітарія | 4 | 1 | Робоча програма |
34. | Харчова хімія | 5 | 2 | Робоча програма |
35. | Харчова хімія та біохімія | 6 5 |
1 2 |
Робоча програма 1 семестр. Робоча програма 2 семестр |
36. | Харчові технології | 10 | 1,2 | Робоча програма |
37. | Основи кондитерського та пекарського мистецтва | 4 5 |
2 | Робоча програма 4 кр. Робоча програма 5 кр. |
Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності
Кафедра економіки та бізнесу
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
Бакалавр | ||||
1. | Start-up: створення та функціонування | 4 | 2 | Робоча програма |
2. | Бізнес-аналітика | 5 | 2 | Робоча програма |
3. | Бухгалтерський облік | 5 | 1 | Робоча програма |
4. | Вища математика | 6 | 1 | Робоча програма |
5. | Візуалізація туристичної інформації | 4 | 2 | Робоча програма |
6. | Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня | 5(4) | 2 | Робоча програма |
7. | Господарське право | 4 | 1 | Робоча програма |
8. | Дизайн об’єктів та інтер’єр приміщень закладів | 6 | 1 | Робоча програма |
9. | Ділова українська мова | 5 | 1 | Робоча програма |
10. | Економіка інновацій та інноваційна політика | 5 | 1 | Робоча програма |
11. | Економіка підприємства | 5 | 1 | Робоча програма |
12. | Економіко-математичні методи та моделі | 5 | 2 | Робоча програма |
13. | Економічна безпека | 5 | 1 | Робоча програма |
14. | Економічний аналіз | 5 | 2 | Робоча програма ГРС |
15. | Етика бізнесу | 4 | 2 | Робоча програма |
16. | Іноземна мова | 10 | 1,2 | Робоча програма |
17. | Інформатика та інформаційні технології | 5 | 2 | Робоча програма |
18. | Історія української державності та культури | 5 | 1 | Робоча програма |
19. | Макроекономіка | 5 | 2 | Робоча програма |
20. | Маркетинг | 5 | 1 | Робоча програма |
21. | Менеджмент | 5 | 1 | Робоча програма |
22. | Міжнародна економіка | 5 | 2 | Робоча програма |
23. | Мікроекономіка | 5 | 1 | |
24. | Організація виставкової діяльності | 4 | 2 | Робоча програма |
25. | Організація готельного господарства | 5 | 1 | Робоча програма |
26. | Організація ресторанного господарства | 5 | 2 | Робоча програма |
27. | Організація торгівлі | 6 | 1 | Робоча програма |
28. | Основи кулінарії | 5 | 2 | Робоча програма |
29. | Основи наукових досліджень та академічне письмо | 6 | 2 | Робоча програма |
30. | Основи туризмознавства | 4 | 2 | Робоча програма |
31. | Політична економія | 5 | 1 | Робоча програма |
32. | Психологія | 5 | 2 | Робоча програма |
33. | Соціальне підприємництво | 5 | 2 | Робоча програма |
34. | Статистика | 6 | 1 | Робоча програма |
35. | Технологія гостинності | 10 | 1,2 | Робоча програма |
36. | Технологія продукції ресторанного господарства | 4 | 1 | Робоча програма |
37. | Технологія спеціальних продуктів | 5 | 1 | Робоча програма |
38. | Товарознавство | 6 | 2 | Робоча програма |
39. | Трудове право | 4 | 2 | Робоча програма |
40. | Управління персоналом | 5 | 2 | Робоча програма |
41. | Управління проектами | 5 | 2 | Робоча програма |
42. | Філософія | 4 | 1 | Робоча програма |
43. | Харчова хімія | 5 | 2 | Робоча програма |
44. | Цивілізаційні трансформації сучасності | 4 | 1(2) | Робоча програма |
45. | Ціноутворення і цінова політика | 5 | 1 | Робоча програма |