Навчально-науковий інститут економіки, управління та адміністрування
Кафедра маркетингу, менеджменту та публічного адміністрування
№ | Назва дисципліни | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Інформаційно-аналітична підтримка прийняття управлінських рішень | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Проєктний менеджмент | 5 | осінній | Робоча програма |
3. | Стратегічний менеджмент | 5 | осінній | Робоча програма |
5. | Корпоративне управління | 5 | весняний | Робоча програма |
6. | Маркетинговий менеджмент | 5 | весняний | Робоча програма |
7. | Менеджмент організацій | 5 | весняний | Робоча програма |
8. | Міжнародний маркетинг | 5 | весняний | Робоча програма |
9. | Товарна інноваційна політика | 5 | весняний | Робоча програма |
10. | Управління стратегічними змінами | 5 | весняний | Робоча програма |
Кафедра іноземної філології, українознавства та соціально-правових дисциплін
№ | Назва дисципліни | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Загальне мовознавство | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Літературний процес в культурному контексті епохи | 5 | осінній | Робоча програма |
3. | Практика усного та писемного мовлення (англійська мова) | 10 | осінній, весняний | Робоча програма |
4. | Практика усного та писемного мовлення (німецька мова) | 10 | осінній, весняний | Робоча програма |
5. | Практикум з галузевого перекладу (англійська мова) | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Психологія особистості та розвиток наукового мовлення | 5 | осінній | Робоча програма |
7. | Теорія та практика перекладу | 5 | осінній | Робоча програма |
8. | Іноземна мова (поглиблений курс) | 5 | весняний | Робоча програма |
9. | Методологія наукових досліджень | 5 | весняний | Робоча програма |
10. | Практикум з галузевого перекладу (німецька мова) | 5 | весняний | Робоча програма |
Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Кафедра економіки та туризму
№ | Назва дисципліни | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Державне управління туристичною діяльністю | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Діджиталізація та цифрові трансформації сучасності | 5 | осінній | Робоча програма |
3. | Міжнародні стратегії економічного розвитку | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Сталий розвиток | 5 | осінній | Робоча програма |
5. | Туризмологія | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Управління конкурентоспроможністю | 5 | осінній | Робоча програма |
7. | Управління якістю в туризмі | 5 | осінній | Робоча програма |
8. | Інноваційні технології в туризмі | 5 | весняний | |
9. | Методологія наукових досліджень | 5 | весняний | Робоча програма |
10. | Ризикологія та економіка змін | 5 | весняний | |
11. | Світова індустрія гостинності | 5 | весняний |
Кафедра загальноінженерних дисциплін та обладнання
№ | Назва дисципліни | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Методика викладання технічних дисциплін | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Методологія наукових досліджень та інтелектуальна власність | 5 | осінній | Робоча програма |
3. | Методологія створення механічного обладнання | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Методологія створення холодильного обладнання | 5 | осінній | Робоча програма |
5. | Мехатроніка | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Моделювання геометричних об`єктів | 5 | осінній | Робоча програма |
7. | Розрахунок та конструювання апаратів галузі | 5 | весняний | Робоча програма |
Технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва
№ | Назва дисципліни | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Інноваційні ресторанні технології | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі | 7 | осінній
весняний |
Робоча програма |
3. | Інтелектуальна власність та патентознавство | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Комп’ютерне моделювання в галузі | 5 | осінній | Робоча програма |
5. | Наукові основи конструювання крафтової продукції | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Підприємницька та торговельна діяльність | 5 | осінній | Робоча програма |
7. | Управління розвитком закладів
індустрії гостинності |
5 | осінній | Робоча програма |
8. | Управління якістю та методи досліджень в ресторанному господарстві | 5 | осінній | Робоча програма |
9. | Технологічні основи безпеки харчових продуктів | 5 | весняний | Робоча програма |