Інтерв’ю з випускницею Університету Туган-Барановського Юлією Мудрієвською

Соціальний проєкт «ДонНУЕТ в обличчях» створений спеціально для спілкування з персонами, чиє життя пов’язане з Університетом Туган-Барановського. Героїнею сьогоднішнього випуску стала Мудрієвська Юлія Володимирівна – випускниця Університету 2020.

  • За якою спеціальністю Ви навчалися? Ким Ви працюєте?

У 2020 році закінчила навчання за ступенем «Магістр», спеціальність «Готельно-ресторанна справа». Я працюю адміністратором ресторану при готелі.

  • Чи стали Вам у нагоді знання, отримані в Університеті?

Так! Саме завдяки цим знанням мені вдалося отримати підвищення: від офіціанта до адміністратора. Також отримані знання я кожного дня застосовую у повсякденному житті. Адже, готельно-ресторанна справа – це не тільки про функціонування закладів, або про роботу в них, це багаж знань, який є можливість застосовувати кожен день.

  • Чим займаєтесь у вільний час? Розкажіть про Ваше хобі чи улюблену справу.

Карантин зблизив мене з родиною, тому більшість свого часу я проводжу з сім’єю. Але у вільну годину мене чекає непросте завдання: приготувати брокколі, гарбуз або цвітну капусту так, аби цього не помітила дитина :-)

  • І на останок: поділіться якимось студентським лайфхаком :-)

Якщо ви опинилися у ресторані, де з обох боків тарілки засервіровано великою кількістю приладів – не панікуйте. Першими беріть ті, які знаходяться далі від тарілки. Саме вони підійдуть до страви, яку вам подадуть. З усіма наступними стравами так само :-)

 

89 разів прочитано