Інтерв’ю з випускницею Університету Туган-Барановського Юлією Мудрієвською
Соціальний проєкт «ДонНУЕТ в обличчях» створений спеціально для спілкування з персонами, чиє життя пов’язане з Університетом Туган-Барановського. Героїнею сьогоднішнього випуску стала Мудрієвська Юлія Володимирівна – випускниця Університету 2020.
- За якою спеціальністю Ви навчалися? Ким Ви працюєте?
У 2020 році закінчила навчання за ступенем «Магістр», спеціальність «Готельно-ресторанна справа». Я працюю адміністратором ресторану при готелі.
- Чи стали Вам у нагоді знання, отримані в Університеті?
Так! Саме завдяки цим знанням мені вдалося отримати підвищення: від офіціанта до адміністратора. Також отримані знання я кожного дня застосовую у повсякденному житті. Адже, готельно-ресторанна справа – це не тільки про функціонування закладів, або про роботу в них, це багаж знань, який є можливість застосовувати кожен день.
- Чим займаєтесь у вільний час? Розкажіть про Ваше хобі чи улюблену справу.
Карантин зблизив мене з родиною, тому більшість свого часу я проводжу з сім’єю. Але у вільну годину мене чекає непросте завдання: приготувати брокколі, гарбуз або цвітну капусту так, аби цього не помітила дитина :-)
- І на останок: поділіться якимось студентським лайфхаком :-)
Якщо ви опинилися у ресторані, де з обох боків тарілки засервіровано великою кількістю приладів – не панікуйте. Першими беріть ті, які знаходяться далі від тарілки. Саме вони підійдуть до страви, яку вам подадуть. З усіма наступними стравами так само :-)