ДонНУЕТ в обличчях

ДонНУЕТ в обличчях. «Мені пощастило, моя професія співпадає з моїм хобі!» – Ольга Світлична

Університет Туган-Барановського має багато ключових дат та знакових подій. У центрі яких люди, чиє життя пов’язане з Університетом. Сьогодні ми поговоримо з випускницею Університету Туган-Барановського 2020 – Світличною Ольгою. Це щаслива історія, коли твоя робота одночасно і хобі.

  • За якою спеціальністю Ви навчалися? Ким Ви працюєте?

Спеціальність 181 Харчові технології. Працюю су-шефом в ресторані.

  • Чи стали Вам у нагоді знання, отримані в Університеті?

Звичайно! Отримані знання та практичні навички стали міцною основою мого особистого розвитку в обраній професії. Все, чому я навчилася в стінах Університету, я застосовую у своєму повсякденному житті.

  • Чим займаєтесь у вільний час? Розкажіть про Ваше хобі чи улюблену справу.

Працюю в закладі ресторанного господарства, а це означає забути про вихідні та свята. Але мені пощастило, моя професія співпадає з моїм хобі! Готувати їжу, вигадувати нові страви – це мої улюблені справи. Для того, щоб професійно зростати, весь вільний час я намагаюся витрачати на саморозвиток. Постійно щось готую та експериментую.

  • І на останок: поділіться якимось студентським лайфхаком :-)

Не куштувати першим те, що готуєш на практичних заняттях.

  1. Страва не підгоріла, а «перемеланоїдиноутворилася».
  2. Електронний конспект теж можна покласти під подушку.

А взагалі, якщо відвідувати навчальні заняття та сумлінно виконувати усі завдання, то ніякі лайфхаки не потрібні)

136 разів прочитано