Коренець Юрій Миколайович
Старший викладач кафедри технології в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва
Старший викладач кафедри технології в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва
м. Кривий Ріг, вул. Трамвайна 16, каб. 509, 310А
поштова скринька korenets@donnuet.edu.ua
Дати (з – по) | з січня 2020 р. – по теперішній час |
Назва і адреса наймача | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва |
Посада | Старший викладач |
Основні види діяльності і відповідальність | Навчальна, наукова, методична та організаційна |
Дати (з – по) | з листопада 2018 р. – по грудень 2020 р.;
з грудня 2021 року – по теперішній час |
Назва і адреса наймача | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, приймальна комісія |
Посада | Відповідальний секретар приймальної комісії |
Основні види діяльності і відповідальність | Організаційна |
Дати (з – по) | з вересня 2015 р. – по січень 2020 р. |
Назва і адреса наймача | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму |
Посада | Директор |
Основні види діяльності і відповідальність | Організація роботи навчально-наукового інституту Відповідальність за провадження освітньої, наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності, за результати фінансово-господарської діяльності, стан і збереження нерухомого та іншого майна закладу |
Дати (з – по) | з жовтня 2014 р. – по вересень 2015 р. |
Назва і адреса наймача | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, кафедра технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи |
Посада | Старший викладач |
Основні види діяльності і відповідальність | Навчальна, наукова, методична та організаційна |
Дати (з – по) | з вересня 2012 р. – по жовтень 2014 р. |
Назва і адреса наймача | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, кафедра технології в ресторанному господарстві |
Посада | Старший викладач |
Основні види діяльності і відповідальність | Навчальна, наукова, методична та організаційна |
Дати (з – по) | з вересня 2007 р. – по серпень 2012 р. |
Назва і адреса наймача | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства |
Посада | Старший викладач |
Основні види діяльності і відповідальність | Навчальна, наукова, методична та організаційна |
Дати (з – по) | з вересня 2004 р. – по серпень 2007 р. |
Назва і адреса наймача | Донецький державний університет економіки і торгівлі ім. М. І. Туган-Барановського, м. Донецьк, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства |
Посада | Асистент |
Основні види діяльності і відповідальність | Навчальна, наукова, методична та організаційна |
Дати (з – по) | з вересня 2002 р. – по жовтень 2004 р. |
Назва і адреса наймача | ТОВ «Оксамит», кафе «Мілленіум», м. Донецьк, Україна |
Вид діяльності, відділ | Заклад ресторанного господарства |
Посада | Кухар |
Основні види діяльності і відповідальність | Виробництво кулінарної продукції |
Дати (з – по) | жовтень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Reikartz Hotel Group |
Основні предмети/ отримані навички | Програма «Level up разом з Reikartz» |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат № TQOJAG-CE000106 від 31.10.2021 р. |
Дати (з – по) | з травня 2021 р. – по червень 2021 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Криворізький державний педагогічний університет, кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну |
Основні предмети/ отримані навички | Удосконалення рівня професійної підготовки
в сфері викладання дисциплін «Дизайн об’єктів та інтер’єр приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу», «Громадське будівництво та дизайн закладів ресторанного господарства», «Проєктування закладів ресторанного господарства з основами CAD» |
Назва кваліфікації/документ | Довідка від 22.06.2021 р. № 09/1-42 про підвищення кваліфікації (стажування) |
Дати (з – по) | лютий 2020 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички | Використання практик студентоцентрованого підходу в освітньому процесі |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво про підвищення кваліфікації ПК 01566057/0019-20 від 03.02.2020 р. |
Дати (з – по) | вересень 2020 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Компанія «PROFI CLUB» |
Основні предмети/ отримані навички | Тренінг «Hazard Analysis and Critical Control Point: система харчової безпеки в закладах ресторанного господарства» |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат № 01227 від 09.09.2020 р. |
Дати (з – по) | грудень 2020 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Компанія «PROFI CLUB» |
Основні предмети/ отримані навички | Навчальна програма «Гігієна і санітарія для працівників закладів ресторанного господарства». |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат № 1393 від 12.12.2020 р. |
Дати (з – по) | грудень 2020 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Громадська організація «Ресторанна Гільдія» |
Основні предмети/ отримані навички | Тренінг «Підготовка ресторанного бізнесу до державних перевірок». |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат № 20200025 від 21.12.2020 р. |
Дати (з – по) | вересень 2019 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Державний Фонд енергоефективності |
Основні предмети/ отримані навички | Курс навчання для тренерів тривалістю 72 години за програмою «Підготовка енергоаудиторів для роботи з Фондом енергоефективності» |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво від 26.09.2019 р. |
Дати (з – по) | лютий 2019 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Українська асоціація досконалості та якості |
Основні предмети/ отримані навички | Семінар «Модель удосконалення EFQM та її застосування для удосконалення діяльності університетів» |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво |
Дати (з – по) | з вересня 2016 р. – по червень 2017 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички | Спеціальність «Готельно-ресторанна справа» |
Назва кваліфікації/документ | Спеціаліст з готельної і ресторанної справи / Диплом С17 № 103799 |
Дати (з – по) | квітень 2017 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Центр післядипломної освіти, перепідготовки та підвищення кваліфікації Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички | Курси «Приведення системи управління вищого навчального закладу у відповідність до стандарту ІSO 9001:2015» |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво від 21.04.2017 р. |
Дати (з – по) | травень 2016 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Центр післядипломної освіти, перепідготовки та підвищення кваліфікації Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички | Навчальна програма «Технології дистанційної освіти у вищому навчальному закладі» |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво № ПК 01566057/000006-16 від 21.06.2016 р. |
Дати (з – по) | з вересня 2005 р. – по червень 2006 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Інститут післядипломної освіти Донецького державного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички | Підвищення кваліфікації за 160-годинною навчальною програмою/ Сучасна методика фахового навчання |
Назва кваліфікації/документ | Сертифікат №78/06 від 23.06.2006 р. |
Дати (з – по) | з вересня 2001 р. – по червень 2002 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький державний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички | Спеціальність «Технологія харчування» / інженер-технолог |
Назва кваліфікації/документ | Кваліфікація спеціаліст, інженер-технолог з технології харчування/ диплом НК № 21208677 від 20.06.2002 |
Дати (з – по) | з вересня 1997 р. – по червень 2001 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький державний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички | Спеціальність «Технологія харчування» / інженер-технолог |
Назва кваліфікації/документ | Кваліфікація бакалавр з технології харчування/ диплом НК № 17106207 від 30.06.2001 |
Дати (з – по) | з вересня 1996 р. – по червень 1997 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | ПТУ №124, м. Донецьк |
Основні предмети/ отримані навички | Кухар-кондитер 4 розряду |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво |
Дослідницький досвід:
МОНОГРАФІЇ
СТАТТІ
НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ