Каталог дисциплін
Навчально-науковий інститут економіки, управління та адміністрування
Кафедра маркетингу, менеджменту та публічного адміністрування
№ |
Назва дисципліни | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Управління організаційною поведінкою | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Управління інноваціями | 5 | осінній | Робоча програма |
3. | Стратегічне управління | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Самоменеджмент | 5 | осінній | Робоча програма |
5. | Поведінка споживачів | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Менеджмент | 5 | осінній | Робоча програма |
7. | Маркетингові комунікації | 5 | осінній | Робоча програма |
8. | Маркетингове ціноутворення | 5 | осінній | Робоча програма |
9. | Маркетинг послуг | 5 | осінній | Робоча програма |
10. | Маркетинг | 5 | осінній | Робоча програма |
11. | Комунікативний менеджмент | 5 | осінній | Робоча програма |
12. | Інноваційний маркетинг | 5 | осінній | Робоча програма |
13. | Основи логістики | 5 | весняний | |
14. | Управління проєктами | 5 | весняний | |
15. | Маркетингова товарна політика | 5 | весняний | Робоча програма |
16. | Кон’юнктурні дослідження та моделювання економічної динаміки | 5 | весняний | Робоча програма |
Кафедра іноземної філології, українознавства та соціально-правових дисциплін
№ | Назва дисципліни | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Вступ до мовознавства та літературознавства | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Ділова українська мова | 5 | осінній | Робоча програма |
3. | Іноземна мова | 10 | осінній, весняний | Робоча програма 051-076 |
4. | Іноземна мова 241, 242 | 20 | осінній, весняний | Робоча програма 241 |
5. | Іноземна мова 292 | 34 | осінній, весняний | Робоча програма |
6. | Історія зарубіжної літератури | 10 | осінній, весняний | Робоча програма |
7. | Латинська мова | 4 | осінній | Робоча програма |
8. | Основи інформатики та прикладної лінгвістики | 4 | осінній | Робоча програма |
9. | Практика усного перекладу | 5 | осінній | Робоча програма |
10. | Практика перекладу з основної іноземної мови | 15 | осінній, весняний | Робоча програма |
11. | Практичний курс другої іноземної (німецької) мови | 25 | осінній, весняний | Робоча програма |
12. | Практичний курс другої іноземної (німецької) мови та переклад | 15 | осінній, весняний | Робоча програма |
13. | Практичний курс основної іноземної (англійської) мови | 40 | осінній, весняний | Робоча програма |
14. | Риторика | 5 | осінній | Робоча програма |
15. | Сучасна українська література | 5 | осінній | Робоча програма |
16. | Академічне письмо | 5 | весняний | Робоча програма |
17. | Вступ до перекладознавства та основи редагування перекладів | 4 | весняний | Робоча програма |
18. | Друга іноземна мова | 10 | весняний | Робоча програма |
19. | Історія англійської мови | 3 | весняний | Робоча програма |
20. | Лінгвокраїнознавство | 5 | весняний | |
21. | Основи наукових досліджень та академічне письмо | 5 | весняний | Робоча програма |
22. | Організаційно-правове забезпечення підприємницької діяльності | 5 | весняний | |
23. | Переклад науково-технічної літератури | 4 | весняний | Робоча програма |
24. | Порівняльна типологія англійської та української мови | 6 | весняний | Робоча програма |
25. | Практикум з іноземної мови | 9 | весняний | Робоча програма |
26. | Соціологія | 5 | весняний | Робоча програма |
27. | Сучасна українська література | 5 | весняний | Робоча програма |
28. | Технології ділових комунікацій | 5 | весняний | Робоча програма |
Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Кафедра економіки та туризму
№ |
Назва дисципліни | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Бухгалтерський облік | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Географія туризму | 5 | осінній | Робоча програма |
3. | Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Інфраструктурний розвиток | 5 | осінній | Робоча програма |
5. | Історія української державності та культури | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Європейські цінності та євроінтеграційний процес | 5 | осінній | Робоча програма |
7. | Міжнародна торгівля | 5 | осінній | Робоча програма |
8. | Міжнародний туризм | 5 | осінній | Робоча програма |
9. | Мікроекономіка | 5 | осінній | Робоча програма |
10. | Національна економіка та інфраструктурний розвиток | 5 | осінній | Робоча програма |
11. | Організація екскурсійної діяльності | 5 | осінній | Робоча програма |
12. | Основи туризму і рекреацій | 5 | осінній | Робоча програма |
13. | Ринок туристичних послуг | 5 | осінній | Робоча програма |
14. | Світова індустрія гостинності | 5 | осінній | Робоча програма |
15. | Спеціалізований туризм | 5 | осінній | Робоча програма |
16. | Фінанси підприємства | 5 | осінній | Робоча програма |
17. | Цивілізаційні трансформації сучасності | 5 | осінній | Робоча програма |
18. | Туроперейтинг | 5 | осінній | Робоча програма |
19. | Економічна безпека в умовах європейського інтеграційного процесу | 5 | осінній | Робоча програма |
20. | Європейські практики сталого розвитку: впровадження досвіду для України | 5 | осінній | Робоча програма |
21. | Економічний аналіз | 5 | весняний | |
22. | Європейська інтеграція: інституціанальні рамки, спільні політики та цивілізаційні імперативи | 5 | весняний | |
23. | Країнознавство | 4 | весняний | |
24. | Макроекономіка | 5 | весняний | |
25. | Міжнародна економіка | 5 | весняний | Робоча програма |
26. | Міжнародні фінанси | 5 | весняний | |
27. | Основи бізнес-аналітики | 5 | весняний | |
28. | Основи міжнародних економічних відносин та дипломатії | 5 | весняний | Робоча програма |
29. | Основи музеєзнавства | 5 | весняний | |
30. | Рекреаційні комплекси світу | 5 | весняний | |
31. | Фінанси, гроші та кредит | 5 | весняний |
Кафедра загальноінженерних дисциплін та обладнання
№ | Назва дисципліни | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Автоматизація виробничих процесів | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Вища математика | 5 | осінній | Робоча програма |
3. | Гідравлічні машини | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Деталі машин | 5 | осінній | Робоча програма |
5. | Експлуатація та обслуговування холодильних машин | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Енергозберігаючі технології | 5 | осінній | Робоча програма |
7. | Нарисна геометрія | 5 | осінній | Робоча програма |
8. | Основи охорони праці та захист навколишнього середовища | 5 | осінній | Робоча програма |
9. | Основи проєктування холодильних систем | 5 | осінній | Робоча програма |
10. | Процеси та апарати харчових виробництв | 10 | осінній, весняний | Робоча програма |
11. | Системи автоматизованого проєктування | 10 | осінній, весняний | Робоча програма |
12. | Статистика | 5 | осінній | Робоча програма |
13. | Теоретична механіка | 5 | осінній | Робоча програма |
14. | Теоретичні основи теплотехніки | 5 | осінній | Робоча програма |
15. | Теоретичні основи холодильної техніки | 5 | осінній | Робоча програма |
16. | Теплове обладнання харчових виробництв | 5 | осінній | Робоча програма |
17. | Тепломасообмін | 5 | осінній | Робоча програма |
18. | Технічна термодинаміка | 5 | осінній | Робоча програма |
19. | Технологічне обладнання харчових виробництв | 10 | осінній, весняний | Робоча програма |
20. | Устаткування закладів ресторанного господарства | 5 | осінній | Робоча програма |
21. | Фізика | 5 | осінній | Робоча програма |
22. | Холодильні установки | 5 | осінній | Робоча програма |
23. | Апарати холодильних установок | 5 | весняний | Робоча програма |
24. | Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання | 5 | весняний | Робоча програма |
25. | Вища математика 2 | 5 | весняний | Робоча програма |
26. | Гідрогазодинаміка | 5 | весняний | Робоча програма |
27. | Економіко-математичні методи та моделі | 5 | весняний | Робоча програма |
28. | Електрообладнання енергетичних установок | 5 | весняний | Робоча програма |
29. | Електротехніка | 5 | весняний | Робоча програма |
30. | Інженерна графіка | 5 | весняний | Робоча програма |
31. | Механічне обладнання харчових виробництв | 5 | весняний | Робоча програма |
32. | Опір матеріалів | 5 | весняний | Робоча програма |
33. | Теплотехнічні вимірювання та прилади | 5 | весняний | Робоча програма |
34. | Технологія конструкційних матеріалів та матеріалознавство | 5 | весняний | Робоча програма |
35. | Технологічні основи машинобудування | 5 | весняний | Робоча програма |
36. | Холодильні машини | 5 | весняний | Робоча програма |
37. | Холодильне обладнання харчових виробництв | 5 | весняний | Робоча програма |
38. | Інформатика та інформаційні технології | 5 | весняний | Робоча програма |
Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва
№ | Назва дисципліни | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Безпека харчових продуктів та HACCP у галузі | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Електронні системи в готельно-ресторанному господарстві | 4 | осінній | Робоча програма |
3. | Інфраструктура готельного і ресторанного господарства | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Кооперація та організація виробництва | 5 | осінній | Робоча програма |
5. | Організація готельного та ресторанного господарства | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Організація ресторанного господарства | 10 | осінній, весняний | Робоча програма 181 |
7. | Організація торгівлі | 5 | осінній | Робоча програма |
8. | Проєктування закладів ресторанного господарства з основами СAD | 10 | осінній, весняний | Робоча програма |
9. | Стандартизація, сертифікація і метрологія | 5 | осінній | Робоча програма |
10. | Технологія продукції ресторанного господарства (для ГРС) | 10 | осінній, весняний | Робоча програма |
11. | Технологія продукції ресторанного господарства (для ХТ) | 10 | осінній, весняний | Робоча програма |
12. | Управління доходами та фінансова аналітика в гостинності | 5 | осінній | Робоча програма |
13. | Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства | 5 | осінній | Робоча програма |
14. | Харчова хімія та біохімія | 10 | осінній, весняний | Робоча програма |
15. | Харчові технології | 10 | осінній, весняний | Робоча програма |
16. | Біржова діяльність у торгівлі | 5 | весняний | Робоча програма |
17. | Е-бізнес | 5 | весняний | |
18. | Економіка підприємства | 5 | весняний | |
19. | Мікробіологія і товарознавство | 5 | весняний | Робоча програма |
20. | Організаційно-правове забезпечення підприємницької діяльності | 5 | весняний | |
21. | Організація готельного господарства | 5 | весняний | |
22. | Підприємництво | 5 | весняний | Робоча програма |
23. | Ритейл | 5 | весняний | |
24. | Теоретичні основи харчових технологій | 5 | весняний | Робоча програма |
25. | Фізіологія, гігієна та санітарія | 5 | весняний | Робоча програма |
26. | Формування бізнес-моделі підприємства | 5 | весняний | |
27. | Харчова хімія | 5 | весняний | Робоча програма |