8 жовтня 2018 р. кафедра підприємництва і торгівлі провела відкритий практичний семінар за темою “Фальсифікація товарів”. Студенти гр. ТТП-15 та ТЕМС-16с підготували цікаві доповіді по різним видам фальсифікації продовольчих товарів та лікарських засобів.

Разом з доповідачами досліджували специфіку якісної, кількісної, інформаційної та асортиментної фальсифікації молочних виробів, кави, чаю, меду, алкогольних напоїв, рибної продукції, тютюну та лікарських засобів. Викладачем кафедри Скляр Н.М. разом зі студентами Федоришиною А., Куропятник О., Кошовою К. була проведена лабораторна презентація з визначення органолептичних показників фальсифікованої продукції з 5-ти взірців натуральної кави різних товаровиробників. Студенти ознайомилися з новими правилами перевірки товаровиробників харчової промисловості та поглибили професійні знання з дисципліни “Ідентифікація та кодування товарів”.