Науковий марафон знань з безпечності харчових продуктів та НАССР для майбутніх рестораторів

26 вересня 2025 року викладачі кафедри ТПРГГРСТ та здобувачі вищої освіти ОП «Ресторанні технології» та «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у роботі круглого столу «Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі», що відбувся в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2025» (ОНТУ, Одеса).

Дискусія була насиченою та змістовною, із залученням актуальних прикладів з практики харчової індустрії. Дізналися багато нової корисної інформації щодо особливостей харчового законодавства для виробників крафтової продукції, регулювання і методів контролю пестицидів, сучасних біофунгицидів, управління відходами на харчових виробництвах, безечності сучасних пакувальних матеріалів тощо.

Представлені наукові результати сприятимуть інтеграції новітніх знань у підготовку здобувачів та знайдуть своє відображення в освітньому процесі, зокрема, в дисципліні «Безпека харчових продуктів та НАССР у галузі»

155 разів прочитано