Університет Туган-Барановського продовжить реалізацію грантового проєкту Європейського Союзу

З січня 2023 року Університет Туган-Барановського продовжить реалізацію грантового проєкту «Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області», який було призупинено в 2022 році через повномасштабне вторгнення російської федерації.

Загальною метою проєкту залишається сприяння соціальній єдності та економічному розвитку громад Дніпропетровської та Донецької областей через посилення освітньо-наукової спроможності ДонНУЕТ.

Оновлений план проєкту охоплюватиме оновлення освітніх програм відповідно до потреб громади, удосконалення системи управління якістю Університету, модернізацію наукових і навчальних лабораторій, посилення ролі студентського самоврядування, розроблення та впровадження нових програм та проєктів. У межах проєкту буде придбано офісні меблі та ІТ-обладнання для облаштування комп’ютерних класів, цифрової мовної лабораторії для розвитку іншомовної спроможності, навчальних та наукових лабораторій, створено Центр з європейської інтеграції, облаштовано дитячу ігрову кімнату.

Проєкт «Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області» реалізується Університетом Туган-Барановського з 2019 року в межах міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу (Програма Європейського інструменту сусідства 2017).

 

110 разів прочитано