Представники Університету Туган-Барановського відвідали Національний університет водного господарства та природокористування

16 червня 2021 року представники Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського відвідали Національний університет водного господарства та природокористування, який знаходиться у м. Рівне.  Метою візиту стало набуття досвіду щодо удосконалення системи менеджменту якості, впровадження системи електронного документообігу, хмарних технологій. Візит відбувся в рамках реалізації проєкту Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського «Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області», що фінансується Європейським Союзом.

У ході візиту відбулися зустрічі з виконуючим обов’язки ректора Віктором Мошинським, проректорами Олегом Лагоднюком, Наталією Савіною та Валерієм Сорокою, на яких обговорювалися загальні питання удосконалення системи менеджменту якості, а також питання подальшої співпраці Університету Туган-Барановського і Національного університету водного господарства та природокористування у сфері освіти і науки.

Представники Університету Туган-Барановського також зустрілися з директором Наукової бібліотеки Аллою Кривою, директором навчально-наукового центру незалежного оцінювання Федором Швецем, директором інформаційно-обчислювального центру Віталієм Назаруком, начальником відділу інформаційних технологій інформаційно-обчислювального центру Олександром Хоменчуком, директором Центру міжнародного співробітництва та освіти Ігорем Тимощуком і начальником відділу міжнародних зв’язків Леонідом Бадинським та обговорили питання використання інформаційних технологій у роботі наукової бібліотеки та у процесі незалежного оцінювання, впровадження системи електронного документообігу, хмарних технологій, а також використання системи електронного документообігу при здійсненні міжнародної діяльності.