ДонНУЕТ в обличчях. «Мені пощастило, моя професія співпадає з моїм хобі!» – Ольга Світлична
Університет Туган-Барановського має багато ключових дат та знакових подій. У центрі яких люди, чиє життя пов’язане з Університетом. Сьогодні ми поговоримо з випускницею Університету Туган-Барановського 2020 – Світличною Ольгою. Це щаслива історія, коли твоя робота одночасно і хобі.
- За якою спеціальністю Ви навчалися? Ким Ви працюєте?
Спеціальність 181 Харчові технології. Працюю су-шефом в ресторані.
- Чи стали Вам у нагоді знання, отримані в Університеті?
Звичайно! Отримані знання та практичні навички стали міцною основою мого особистого розвитку в обраній професії. Все, чому я навчилася в стінах Університету, я застосовую у своєму повсякденному житті.
- Чим займаєтесь у вільний час? Розкажіть про Ваше хобі чи улюблену справу.
Працюю в закладі ресторанного господарства, а це означає забути про вихідні та свята. Але мені пощастило, моя професія співпадає з моїм хобі! Готувати їжу, вигадувати нові страви – це мої улюблені справи. Для того, щоб професійно зростати, весь вільний час я намагаюся витрачати на саморозвиток. Постійно щось готую та експериментую.
- І на останок: поділіться якимось студентським лайфхаком :-)
Не куштувати першим те, що готуєш на практичних заняттях.
- Страва не підгоріла, а «перемеланоїдиноутворилася».
- Електронний конспект теж можна покласти під подушку.
А взагалі, якщо відвідувати навчальні заняття та сумлінно виконувати усі завдання, то ніякі лайфхаки не потрібні)