Студенти ДонНУЕТ за здорове харчування! (ФОТО)
16 жовтня – Всесвітній день здорового харчування! Здорове харчування — це не тільки гарне самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але і любов, і повага до себе, це прагнення до здорового та довгого життя.
Дедалі більше українців прагне споживати здорову їжу: ретельно вивчає інформацію про склад продуктів і готує вдома смачні страви з натуральних продуктів, обмеживши додавання некорисних інгредієнтів.
Студенти групи ГРС-19 на лабораторних заняттях з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (лектор доцент Слащева Аліна Вячеславівна, асистент Боднарук Ольга Анатоліївна) навчаються майстерності приготування сучасних «здорових» овочевих страв: рататуй, овочева лазанья, фаршировані овочі тощо. Овочеві страви смачні і корисні, некалорійні, проте, є джерелами вітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон.
Головні правила здорового харчування: вживайте більше овочів і фруктів, відмовтеся від випічки, завжди снідайте, пийте не менше 1,5 літри води в день, обмежте або виключіть з раціону рафіновані продукти з великим вмістом шкідливих харчових добавок. І головне – вчіться готувати самі для себе здорову їжу! Адже це не тільки корисне, але й дуже цікаве та захоплююче заняття.
Студенти групи ГРС-19 на лабораторних заняттях з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (лектор доцент Слащева Аліна Вячеславівна, асистент Боднарук Ольга Анатоліївна) навчаються майстерності приготування сучасних «здорових» овочевих страв: рататуй, овочева лазанья, фаршировані овочі тощо. Овочеві страви смачні і корисні, некалорійні, проте, є джерелами вітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон.