Сімакова Ольга Олександрівна
Доцент кафедри технології в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва,
доцент кафедри технології виробництва продукції громадського харчування, кандидат технічних наук
Доцент кафедри технології в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва,
доцент кафедри технології виробництва продукції громадського харчування, кандидат технічних наук
м. Кривий Ріг, вул. Трамвайна 16, каб. 509
поштова скринька simakova@donnuet.edu.ua
Наукові інтереси
[table id=78/]
Дати (з – по)
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання Основні предмети/ отримані навички Назва кваліфікації/документ Дати (з – по) Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання Основні предмети/ отримані навички Назва кваліфікації/документ Дати (з – по) Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання Основні предмети/ отримані навички Назва кваліфікації/документ Дати (з – по) Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання Основні предмети/ отримані навички Назва кваліфікації/документ Дати (з – по) |
лютий 2022 р.
НВЦ «Sci-conf.com.ua», Manchester, United Kingdom Застосування сучасних технологій навчання у закладах вищої освіти України на основі ідей Болонського процессу. Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «International scientific innovations in human life». Certifikate від 18 February 2022 р. лютий 2021 р. НВЦ «Sci-conf.com.ua», Kyoto, Japan Розглядання технології інтенсивного навчання: модульні технології як відкриті системи навчання; технології дослідницького (евристичного) навчання; імітаційні технології навчання – соціально-психологічний тренінг, дискусійні технології навчання; кооперативне навчання, технології навчання у співробітництві; проективна освіта. Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Science and education: problens, prospects andinnovations». Certifikate від 6 February 2021 р. грудень 2020 р. Навчальний центр «PROFI CLUB» спільно з Громадською організацією “Ресторанна Гільдія», Гігієна і санітарія для працівників закладів ресторанного господарства Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Гігієна і санітарія для працівників закладів ресторанного господарства». Сертифікат № 1395 від 12.12.20 р. листопал 2019 р. – січень 2020 р. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна Практики студентоцентрованого підходу в освітньому процесі Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Використання практик студентоцентрованого підходу в освітньому процесі», свідоцтво про підвищення кваліфікації ПК 01566057/0004-20 від 03.02.20 р. квітень 2016 р. – травень 2016 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені
Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Основні предмети/ отримані навички | Основи дистанційного навчання; програмне і технічне забезпечення дистанційного навчання; менеджмент
проектів у сфері дистанційного навчання; експертиза в системі дистанційного навчання; розробка дистанційних курсів на базі платформи Moodle; інтелектуальна власність і комп’ютерне авторське право; тестування в системі дистанційного навчання |
Назва кваліфікації/документ | Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Технології
дистанційної освіти у вищому навчальному закладі» / ПК 01566057/0000012-16 від 21.06.2016 р. |
Дати (з – по) | жовтень 2010 р. – листопад 2010 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький національний медичний університет імені Максима
Горького, м. Донецьк, Україна |
Основні предмети/ отримані навички | Фізіологія харчування; гігієна і санітарія харчування; мікробіологія
харчових продуктів; основи дієтології; дієтичне, лікувально- профілактичне та дитяче харчування |
Назва кваліфікації/документ | Підвищення кваліфікації за навчальною программою «Технологія
дієтичного, лікувально-профілактичного та дитячого харчування» / ЛБ ВЕ № 003010 від 11.11.2010 р. |
Дати (з – по) | листопад 2003 р. – травень 2004 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький державний університет економіки і торгівлі імені
Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, Україна |
Основні предмети/ отримані навички | Тренінги для викладачів з методології вищої школи |
Назва кваліфікації/документ | Підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Методологія
вищої школи» / СПК № 170576 від 28.05.2004 р. |
Дати (з – по) | вересень 1990 р. – червень 1995 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький комерційний інститут, м. Донецьк, Україна |
Основні предмети/ отримані навички | Спеціальність “Технологія громадського харчування” |
Назва кваліфікації/документ | Спеціаліст інженер-технолог / ЛБ ВЕ № 003010 |
Наукові компетенції:
кандидат технічних наук зі спеціальності 05.18.16 – Технологія продуктів харчування, тема дисертації «Розробка технології виробів із дріжджового тіста з використанням амаранту багряного», 1999 р.
Дослідницький досвід:
МОНОГРАФІЇ
Технологія м’ясної продукції з використанням високого тиску : монографія / Р. П. Никифоров, О. В. Сабіров, О. О. Сімакова та ін. Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2021. 136 с. URL: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2264/1/Nykyforov%20R.%2C%20Sabirov%20O.%2C%20Simakova%20O._Tekhnolohiya_myasnoyi_produktsiyii_Monografiya.pdf
СТАТТІ
http://oblad.donnuet.edu.ua/index.php/tehnolog/issue/view/14/28
http://oblad.donnuet.edu.ua/index.php/tehnolog/issue/view/14/28
НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ