ННІЕТ Туган-Барановського інформує: Міжнародний онлайн-семінар «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві»

18 березня 2025 року викладачі кафедри ТРГГРСТ і здобувачі вищої освіти ОП «Ресторанні технології», «Готельно-ресторанна справа» та «Готельно-ресторанний бізнес» відвідали міжнародний онлайн-семінар «Сучасні технології та тенденції в кулінарному мистецтві», який провела кафедра готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету за підтримки La Fondation pour la Formation Hôtelière.

Захід про передові кулінарні інновації проводився англійською мовою.

Під керівництвом шеф-кухаря Предрага Тошича, професора практичних кулінарних занять у Школі готельного та туристичного бізнесу в Банья-Луці (Боснія і Герцеговина) учасники семінару ознайомилися з революційними методами, що трансформують сучасну гастрономію.

П’ятигодинна сесія охопила широкий спектр тем, включаючи молекулярну гастрономію, 3D-друк продуктів харчування, процеси ферментації, приготування їжі за допомогою штучного інтелекту, сферацію, су-від та інші сучасні кулінарні техніки, інновації у виробництві м’яса на рослинній основі та м’яса, вирощеного в лабораторіях, високотехнологічні методи приготування на грилі та інтеграцію робототехніки в кухонне середовище. Ця освітня ініціатива відображає прагнення викладачів і студентів триматися в авангарді світових кулінарних інновацій, забезпечуючи підготовку висококваліфікованих випускників в області індустрії гостинності.

36 разів прочитано