Науковий марафон знань з безпечності харчових продуктів та НАССР для майбутніх рестораторів

Здобувачі вищої освіти ОП «Ресторанні технології» та «Готельно-ресторанна справа» в рамках опанування дисципліни «Безпека харчових продуктів та НАССР у галузі» (лектор доцент кафедри ТРГГРСП Слащева Аліна Вячеславівна) впродовж місяця прийняли участь у цілому ряді фахових наукових та практичних заходів.

28.09.2023 р. прийняли участь у практичному вебінарі на тему «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP» від компанії PROFI CLUB. Дякуємо спікерам за цікавий захід:

🔵 Ольга Михайлова, керівник PROFI CLUB, тренер по підготовці до державних перевірок

🔵 Наталія Болгова, сертифікований тренер КДК МАТРА, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського НАУ

🔵 Олександр Гоман, координатор Сумського осередку тренерської мережі КДК, Сертифікований експерт глобальної гармонізаційної ініциативи, директор ТОВ “Alimentarius system management”

28.09.2023 р. в рамках щорічної конференції ОНТУ «Технології харчових продуктів та комбікормів» (26-28.09.2023 р.) долучилися як слухачі до роботи круглого столу «Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі». Дізналися багато нової корисної інформації щодо особливостей функціонування операторів ринку у воєнний час, останніх змін у харчовому законодавстві, потенційних ризиків нано- та мікропластику у харчовій продукції. Було дуже цікаво та пізнавально!

Відвідали міжнародні вебінари: 17.10.2023 р. «ОЦІНЮВАННЯ ЛЮДЕЙ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ: САМОМЕНЕДЖМЕНТ ТА РОЗВИТОК У HoReCa ТА ТУРИЗМІ» від Dr. Elizabeth Ineson, а 18.10.2023 р. «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ І ТАЛАНТАМИ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМІ» від бізнес-коуча Adrian Barsby з Великої Британії (Manchester Metropolitan University)! «Підтягнули» англійську мову, попрацювали в командах на ворк-шопах і виконали ряд практичних завдань. Висловлюємо подяку колегам кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ за можливість прийняти участь у такому цікавому заході!

19.10.2023 року студенти долучилися до лекції «Сучасні аспекти використання ферментів для покращення продуктів харчування» від провідного менеджера-технолога компанії «Univar Solutions», представництва «Novozymes», к.б.н. Віталія Бабенко. Студенти ознайомились із основними функціями ферментів і можливостями їх використання у технологічних процесах для покращення смакових властивостей хліба, реологічного стану йогуртів, дозрівання ферментованих напоїв тощо. Дякуємо кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ за можливість приєднатися!

24-25.10.2023 р. мали можливість долучитися до роботи круглого столу ІІ Міжнародної Осінньої Школи Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів» та ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні». Висловлюємо подяку колегам з НУХТ за насичену наукову програму та цікавих досвідчених спікерів!

57 разів прочитано