Слащева Аліна Вячеславівна
Доцент кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва,
доцент кафедри технології харчування, кандидат технічних наук
Доцент кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва,
доцент кафедри технології харчування, кандидат технічних наук
м. Кривий Ріг, вул. Трамвайна 16, каб. 504/4
поштова скринька slashcheva@donnuet.edu.ua
Дати (з – по) | з листопада 2014 – по теперішній час |
Назва і адреса наймача | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Кривий Ріг, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва |
Посада | Доцент |
Основні види діяльності і відповідальність | Навчальна, наукова, методична та організаційна |
Дати (з – по) | з вересня 2007 р. – по жовтень 2014 р. |
Назва і адреса наймача | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, кафедра технології в ресторанному господарстві |
Посада | Доцент |
Основні види діяльності і відповідальність | Навчальна, наукова, методична та організаційна |
Дати (з – по) | з вересня 2006 р. – по серпень 2007 р. |
Назва і адреса наймача | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, кафедра технології харчування |
Посада | Старший викладач |
Основні види діяльності і відповідальність | Навчальна, наукова, методична та організаційна |
Дати (з – по) | з вересня 2004 р. – по серпень 2006 р. |
Назва і адреса наймача | Донецький державний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, кафедра технології виробництва продукції ресторанного господарства |
Посада | Асистент |
Основні види діяльності і відповідальність | Навчальна, наукова, методична та організаційна |
Дати (з – по) | з грудня 2001 р. – по серпень 2004 р. |
Назва і адреса наймача | Донецький державний університет економіки і торгівлі, м. Донецьк, Україна |
Вид діяльності, відділ | Вища освіта, кафедра технології виробництва продукції ресторанного господарства |
Посада | Аспірант денної форми навчання |
Основні види діяльності і відповідальність | Науково-дослідницька діяльність |
Дати (з – по) | з вересня 1997 р. – по вересень 2001 р. |
Назва і адреса наймача | ТОВ «Асоціація «Дон», Донецьк, Україна |
Вид діяльності, відділ | Ресторанний бізнес |
Посада | Інженер-технолог |
Основні види діяльності і відповідальність | Організація процесів виробництва продукції та обслуговування на підприємстві |
Дати (з – по) | з лютого – по березень 2019 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Українська асоціація досконалості та якості |
Основні предмети/ отримані навички | Навчальна програма підвищення кваліфікації «Модель досконалості EFQM та її застосування для удосконалення діяльності університетів» (26.02.2019-15.03.2019 р.) |
Отримані навички: оцінювання можливостей розвитку Університету та їх подальшого використання; розвиток умінь досліджувати та осмислювати організаційні можливості Університету; діагностування проблем діяльності Університету; розвиток умінь самоаналізу стратегії розвитку Університету та кафедри, а також напрацювання коригувальних дій щодо її успішної реалізації | |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво № 0156605716 від 22.04.2019 р. |
Дати (з – по) | травень 2016 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Центр післядипломної освіти, перепідготовки та підвищення кваліфікації Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
Основні предмети/ отримані навички | Навчальна програма «Технології дистанційної освіти у вищому навчальному закладі» |
Отримані навички: основи дистанційного навчання; програмне і технічне забезпечення дистанційного навчання; менеджмент проектів у сфері дистанційного навчання; експертиза в системі дистанційного навчання; розробка дистанційних курсів на базі платформи Moodle; інтелектуальна власність і комп’ютерне авторське право; тестування в системі дистанційного навчання | |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво № ПК 01566057/000014-16 від 22.06.2016 р. |
Дати (з – по) | з листопада – по грудень 2013 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Центр післядипломної освіти, перепідготовки та підвищення кваліфікації Донецького національного медичного університету ім. М. Горького |
Основні предмети/ отримані навички | Навчальна програма «Основи екології та безпеки харчування людини» |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво ЛБ ВС № 008009 від 20.12.2013 р. |
Дати (з – по) | з березня – по квітень 2009 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Центр післядипломної освіти, перепідготовки та підвищення кваліфікації Донецького національного медичного університету ім. М. Горького |
Основні предмети/ отримані навички | Навчальна програма «Вплив ксенобіотиків харчових продуктів на стан здоров’я та життєдіяльність людини» |
Назва кваліфікації/документ | Свідоцтво ЛБ ВА № 003007 від 15.04.2009 р. |
Дати (з – по) | з грудня 2001 р. – по серпень 2004 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький державний університет економіки і торгівлі, м. Донецьк, Україна |
Основні предмети/ отримані навички | Вища освіта, кафедра технології виробництва продукції ресторанного господарства |
Назва кваліфікації/документ | Аспірант денної форми навчання |
Дати (з – по) | з вересня 1992 р. – по червень 1997 р. |
Назва і тип організації, у якій здійснювалось навчання | Донецький державний комерційний інститут, м. Донецьк, Україна |
Основні предмети/ отримані навички | Спеціальність «Технологія продуктів громадського харчування» |
Назва кваліфікації/документ | Кваліфікація «Інженер-технолог громадського харчування», диплом |
Наукові компетенції:
кандидат технічних наук зі спеціальності 05.18.16 – Технологія продуктів харчування, тема дисертації «Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром», 2006 р.
Дослідницький досвід:
МОНОГРАФІЇ
СТАТТІ
НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ