ОПИТУВАННЯ МАГІСТРІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ» ЩОДО РОЗВИТКУ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ
02.09-05.09.2024 було проведено онлайн-опитування…
Опитування здобувачів ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо політики та процедури врегулювання конфліктних ситуацій
У опитуванні щодо відповідності політики…
ОПИТУВАННЯ МАГІСТРІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ» ЩОДО ПРОЦЕДУР ВНУТРІШНЬОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОП
02.09-05.09.2024 було проведено on-line опитування…
Опитування здобувачів ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо відповідності освітнього середовища Університету потребам та інтересам здобувачів
У опитуванні щодо відповідності освітнього…
Результати анкетування ЗдВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Ресторанні технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти
У опитуванні за формою SQ_12 щодо відповідності…
Оцінка результатів анкетування ЗВО за анкетою SQ_2, які навчаються на ОП «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
У опитуванні щодо SQ_2 щодо індивідуальної…
Результати анкетування ЗдВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Ресторанні технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти
У опитуванні за формою SQ_11 щодо відповідності…
Бібліотека Університету Туган-Барановського інформує: день демократії
У межах плану дій Центру європейської…
Результати анкетування ЗдВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Ресторанні технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти
У опитуванні за анкетою форми SQ_9 щодо…
Результати анкетування ЗдВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Ресторанні технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти
У опитуванні з 02.09.24 р. по 05.09.24 р. щодо…
Бібліотека Університету Туган-Барановського інформує: Арнольд Шенберг
У межах плану дій Центру європейської…
Результати анкетування ЗдВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Ресторанні технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти про якість та вчасність інформування щодо цілей, змісту та очікуваних результатів навчання, порядку та критеріїв оцінювання за формою SQ_7
За результатами анкетного опитування…