Оцінка результатів анкетування ЗВО за анкетою SQ_5, які навчаються на ОП «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
За результатами анкетування SQ_5 «Опитування…
Опитування здобувачів ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо розвитку студентського самоврядування
В опитуванні здобувачів вищої освіти…
Запрошуємо на на міжнародну онлайн програму з соціального підприємництва “Social entrepreneurship in Ukraine”
Міжнародна навчальна програма з соціального…
Оцінка результатів анкетування ЗВО за анкетою SQ_4, які навчаються на ОП «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
У опитуванні здобувачів вищої освіти…
Результати анкетування ЗдВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Ресторанні технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти
У опитуванні щодо розвитку студентського…
Опитування ЗВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти
Опитування здобувачів вищої освіти,…
Бібліотека Університету Туган-Барановського інформує: Михайло Коцюбинський
У межах плану дій Центру європейської…
Опитування здобувачів ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо перегляду структури та змісту освітніх програм»
Опитування здобувачів ВО, які навчаються…
Результати анкетування ЗдВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Ресторанні технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти
У опитуванні щодо процедур внутрішнього…
Оцінка результатів анкетування ЗВО за анкетою SQ_3, які навчаються на ОП «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
У опитуванні щодо SQ_3 щодо якості практичної…
Університет Туган-Барановського інформує: мультимедійна платформа “UNITED 24”
Мультимедійна платформа “UNITED 24”…
Результати анкетування ЗдВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Ресторанні технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти
У опитуванні за формою SQ_13 щодо перегляду…