27 вересня весь світ відзначає Міжнародний день туризму. Це свято кожного, хто хоч раз відчув себе мандрівником, вибравшись з щоденної буденної суєти на берег річки, в ліс, в поле або в інші місця, якими так багата наша земля!

І, звичайно ж, це свято тих, хто безпосередньо зайнятий у сфері туристичного бізнесу: працівників туристичних компаній, музейних працівників, керівників і персоналу готельних комплексів – усіх, хто професійно забезпечує комфортний і безпечний відпочинок.

До цієї події кафедра міжнародної економіки та туризму Донецького національного університету економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського підготувала акцію «All Over the Globe» в форматі виставки фотографій з подорожей студентів країнами світу.

Виставка працювала протягом усього дня в фойє біля актової зали. До експозиції увійшло 25 світлин, зроблених студентами ДонНУЕТ під час свого відпочинку в Україні, Білорусі, Росії, Болгарії, Франції, Німеччини, Великобританії, Туреччині, Єгипті. Відвідувачі милувалися природними ландшафтами, архітектурними ансамблями, кадрами вуличного життя, здійснюючи таким чином своєрідну подорож різними містами і країнами.

Завідувач кафедри міжнародної економіки та туризму, доктор економічних наук, доцент Ганна Олександрівна Горіна зазначила, що такі фотовиставки стають доброю традицією, оскільки привертають увагу студентської спільноти до ролі туризму і його соціального, культурного, економічного значення в житті людей.