Навчально-науковий інститут економіки, управління та адміністрування
Іноземної філології, українознавства та соціально-правових дисциплін
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Загальне мовознавство | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Іноземна мова (поглиблений курс) | 5 | весняний | Робоча програма Робоча програма для сп. 241 Готельно-ресторанна справа Робоча програма для сп. 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок |
3. | Літературний процес в культурному контексті епохи | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Методологія наукових досліджень | 5 | весняний | Робоча програма |
5. | Міжнародне право | 5 | весняний | Робоча програма |
6. | Практика усного та писемного мовлення (англійська мова) | 5,5 | Осінній, весняний | Робоча програма |
7. | Практика усного та писемного мовлення (німецька мова) | 5,5 | Осінній, весняний | Робоча програма |
8. | Практикум з галузевого перекладу (англійська мова) | 5 | осінній | Робоча програма |
9. | Практикум з галузевого перекладу (німецька мова) | 5 | весняний | Робоча програма |
10. | Психологія особистості та розвиток наукового мовлення | 5 | осінній | Робоча програма |
11. | Теорія та практика перекладу | 5 | осінній | Робоча програма |
Маркетингу, менеджменту та публічного адміністрування
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Бюджетний менеджмент | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Електронне врядування та електронна демократія | 5 | весняний | Робоча програма |
3. | Корпоративне управління | 5 | весняний | Робоча програма |
4. | Маркетинговий менеджмент | 5 | весняний | Робоча програма |
5. | Менеджмент організацій | 5 | весняний | Робоча програма |
6. | Міжнародний маркетинг | 5 | весняний | Робоча програма |
7. | Муніципальний менеджмент | 5 | осінній | Робоча програма |
8. | Нормативно-правове регулювання місцевого самоврядування | 5 | весняний | |
9. | Публічна політика та публічне управління | 5 | осінній | Робоча програма |
10. | Товарна інноваційна політика | 5 | весняний | Робоча програма |
11. | Управління стратегічними змінами | 5 | осінній | Робоча програма |
Фінансів, обліку та оподаткування
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Бюджетна політика на місцевому рівні | 5 | весняний | Робоча програма |
2. | Місцеві фінанси | 5 | осінній | Робоча програма |
3. | Облік зовнішньоекономічної діяльності | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Облік і оподаткування діяльності суб’єктів господарювання в Україні | 5 | весняний | Робоча програма |
5. | Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Організація бухгалтерського і управлінського обліків | 5 | весняний | Робоча програма |
7. | Організація і методологія аудиту та контролю | 5 | осінній | Робоча програма |
8. | Управління фінансовими системами | 5 | осінній | Робоча програма |
9. | Управління фінансовими системами | 5 | весняний | Робоча програма |
Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Загальноінженерних дисциплін та обладнання
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Методика викладання технічних дисциплін | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Методологія наукових досліджень та інтелектуальна власність | 5 | осінній | Робоча програма |
3. | Методологія створення механічного обладнання | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Методологія створення холодильного обладнання | 5 | осінній | Робоча програма |
5. | Мехатроніка | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Розрахунок та конструювання апаратів галузі | 5 | весняний | Робоча програма |
Технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Інноваційні ресторанні технології | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі | 5 | Осінній, весняний | Робоча програма |
3. | Комп’ютерне моделювання в галузі | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Наукові основи конструювання крафтової продукції | 5 | осінній | Робоча програма |
5. | Управління розвитком закладів індустрії гостинності | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Управління якістю та методи досліджень в ресторанному господарстві | 5 | осінній | Робоча програма |
Економіки та туризму
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Державне управління туристичною діяльністю | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Діагностика ЗЕД суб’єктів міжнародної торгівлі | 5 | весняний | Робоча програма |
3. | Діджиталізація та цифрові трансформації сучасності | 5 | осінній | Робоча програма |
4. | Інноваційні технології в туризмі | 5 | весняний | Робоча програма |
5. | Інформаційно-аналітична підтримка прийняття управлінських рішень | 5 | осінній | Робоча програма |
6. | Методологія наукових досліджень | 5 | весняний | Робоча програма |
7. | Міжнародні стратегії економічного розвитку | 5 | осінній | Робоча програма |
8. | Проєктний менеджмент | 5 | осінній | Робоча програма |
9. | Ризикологія та економіка змін | 5 | весняний | Робоча програма |
10. | Світова індустрія гостинності | 5 | весняний | Робоча програма |
11. | Сталий розвиток | 5 | осінній | Робоча програма |
12. | Туризмологія | 5 | осінній | Робоча програма |
13. | Управління конкурентноспроможністю | 5 | осінній | Робоча програма |
14. | Управління якістю в туризмі | 5 | осінній | Робоча програма |
Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності
Кафедра економіки та бізнесу
№ | Дисципліна | Кредити | Семестр | Робоча програма навчальної дисципліни |
1. | Інтелектуальна власність та патентознавство | 5 | осінній | Робоча програма |
2. | Стратегічний менеджмент | 5 | осінній | Робоча програма |
3. | Технологічні основи безпеки харчових продуктів | 5 | весняний | Робоча програма |