Half Sized Blog Element (Single Author Style)

Half Sized Blog Element (Multi Author Style)

В ДонНУЕТ 13 лютого 2019 року відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінанси»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 р. № 1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» та з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку і підтримки обдарованої студентської молоді в ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського 13 лютого 2019 року проводився І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінанси». В заході взяли […]

У ДонНУЕТ пройшла відкрита лекція на тему «Технологія макаронного виробництва: проблеми та перспективи»

12 лютого 2019 року доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи, кандидат технічних наук Слащева Аліна Вячеславівна провела відкрите лекційне заняття у академічних групах ТРГ-16, ТРГ-17с з дисципліни «Харчові технології» на тему «Технологія макаронного виробництва: проблеми та перспективи». Лекція була присвячена проблематиці сучасного макаронного виробництва в Україні та світі. Було розглянуто класифікації макаронних […]

В ДонНУЕТ 13 лютого 2019 року відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінанси»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 р. № 1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» та з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку і підтримки обдарованої студентської молоді в ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського 13 лютого 2019 року проводився І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінанси». В заході взяли […]

У ДонНУЕТ пройшла відкрита лекція на тему «Технологія макаронного виробництва: проблеми та перспективи»

12 лютого 2019 року доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи, кандидат технічних наук Слащева Аліна Вячеславівна провела відкрите лекційне заняття у академічних групах ТРГ-16, ТРГ-17с з дисципліни «Харчові технології» на тему «Технологія макаронного виробництва: проблеми та перспективи». Лекція була присвячена проблематиці сучасного макаронного виробництва в Україні та світі. Було розглянуто класифікації макаронних […]