Half Sized Blog Element (Single Author Style)

Half Sized Blog Element (Multi Author Style)

Риба як продукт корисного харчування

18 лютого 2019 р. студенти денного відділення ГРС-18-М(б) ННІБГ готували смачні і корисні страви з риби. Тепер вони точно знають, яку рибу краще купувати, а яку ні, як правильно обробити рибу, прийоми нарізування риби і як її приготувати, щоб нас нагодувати.

Пропонуємо для обговорення проект освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 035 «Філологія»

Пропонуємо для обговорення проект освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 035 «Філологія» Пропонуємо для обговорення проект освітньо-професійної програми «Мова та література (англійська, німецька). Переклд» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Зауваження та пропозиції просимо надсилати на електронну пошту: ostapenko@donnuet.edu.ua Проект програми “Мова та література (англійська, німецька). Переклад”

Риба як продукт корисного харчування

18 лютого 2019 р. студенти денного відділення ГРС-18-М(б) ННІБГ готували смачні і корисні страви з риби. Тепер вони точно знають, яку рибу краще купувати, а яку ні, як правильно обробити рибу, прийоми нарізування риби і як її приготувати, щоб нас нагодувати.

Пропонуємо для обговорення проект освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 035 «Філологія»

Пропонуємо для обговорення проект освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 035 «Філологія» Пропонуємо для обговорення проект освітньо-професійної програми «Мова та література (англійська, німецька). Переклд» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Зауваження та пропозиції просимо надсилати на електронну пошту: ostapenko@donnuet.edu.ua Проект програми “Мова та література (англійська, німецька). Переклад”