Half Sized Blog Element (Single Author Style)

Half Sized Blog Element (Multi Author Style)

ПЕРША КУЛІНАРНА СПРОБА ПЕРШОКУРСНИКІВ НА КАФЕДРІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ГОТЕЛЬНОЇ І РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

17 лютого 2020 року в лабораторії інноваційних ресторанних технологій кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи відбулося перше лабораторне заняття з дисципліни «Основи кулінарної майстерності» у студентів групи ГРС-19. Заняття на тему «Механічна кулінарна обробка овочів та виробництво напівфабрикатів із них» було першою кулінарною спробою новачків. Під керівництвом доцента кафедри ТРГ та […]

До Маріуполя завітала асоціація U.C.M. – Italy (Італія, м. Фоджа).

Сьогодні, 19 лютого, Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського разом Маріупольським коледжем приймав делегацію з асоціації U.C.M. – Italy (Італія, м. Фоджа). Нашім студентам було запропоновано прийняти участь у програмі «Культура італіянській  кулінарології». Згідно з цією програмою, студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» зможуть пройти трьохмісячну стажировку влітку на […]

ПЕРША КУЛІНАРНА СПРОБА ПЕРШОКУРСНИКІВ НА КАФЕДРІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ГОТЕЛЬНОЇ І РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

17 лютого 2020 року в лабораторії інноваційних ресторанних технологій кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи відбулося перше лабораторне заняття з дисципліни «Основи кулінарної майстерності» у студентів групи ГРС-19. Заняття на тему «Механічна кулінарна обробка овочів та виробництво напівфабрикатів із них» було першою кулінарною спробою новачків. Під керівництвом доцента кафедри ТРГ та […]

До Маріуполя завітала асоціація U.C.M. – Italy (Італія, м. Фоджа).

Сьогодні, 19 лютого, Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського разом Маріупольським коледжем приймав делегацію з асоціації U.C.M. – Italy (Італія, м. Фоджа). Нашім студентам було запропоновано прийняти участь у програмі «Культура італіянській  кулінарології». Згідно з цією програмою, студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» зможуть пройти трьохмісячну стажировку влітку на […]