Half Sized Blog Element (Single Author Style)

Half Sized Blog Element (Multi Author Style)

Підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Згідно з наказом № 10 від 10 січня 2020 року в Донецькому національному університеті економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019-2020 н.р.» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, виявлення та підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти […]

Вже другий рік поспіль кафедра технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи співпрацює з ПрАТ «Криворіжхліб».

Вже другий рік поспіль кафедра технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи співпрацює з ПрАТ «Криворіжхліб». Студенти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» були на екскурсії на хлібокомбінаті, проходили практику на підприємстві, прикрашали паски, пакували готову продукцію. Ось і в цьому навчальному році студенти-першокурсники груп ХТ-19 та ГРС-19 разом з викладачами кафедри к.т.н., доцентом Горяйновою Ю.А. та асистентом Боднарук О.А. з […]

Підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Згідно з наказом № 10 від 10 січня 2020 року в Донецькому національному університеті економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019-2020 н.р.» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, виявлення та підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти […]

Вже другий рік поспіль кафедра технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи співпрацює з ПрАТ «Криворіжхліб».

Вже другий рік поспіль кафедра технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи співпрацює з ПрАТ «Криворіжхліб». Студенти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» були на екскурсії на хлібокомбінаті, проходили практику на підприємстві, прикрашали паски, пакували готову продукцію. Ось і в цьому навчальному році студенти-першокурсники груп ХТ-19 та ГРС-19 разом з викладачами кафедри к.т.н., доцентом Горяйновою Ю.А. та асистентом Боднарук О.А. з […]