Осінні смаки в лабораторії ресторанних технологій ННІЕТ Туган-Барановського

У Навчально-науковому інституті економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського відбулося чергове заняття студентського наукового гуртка з харчових технологій «FoodLab».

Учасники гуртка – здобувачі 3 курсу освітньої програми «Ресторанні технології» – разом із викладачами дисциплін фахової підготовки Юрієм Коренцем та Олександрою Філіпповою занурилися у світ сучасних кулінарних інновацій. Темою заняття стало приготування осінніх сезонних страв за допомогою кухонного робота Термомікс.

У практичній частині засідання гуртка студенти відпрацювали технології приготування освіжаючого лимонаду із натуральних інгредієнтів, ніжного та ароматного крем-супу із гарбуза, соковитих фрикадельок з картоплею, приготовлених на пару й легкого ягідного десерту з повітряною кремовою консистенцією.

Здобувачі продемонстрували високий рівень професійної підготовки, увагу до деталей і вміння працювати в команді. Під час заняття обговорювалися питання оптимізації процесів приготування, енергозбереження, збереження харчової цінності продуктів і сучасних тенденцій здорового харчування.

Гурток «FoodLab» продовжує бути простором творчих експериментів, де майбутні технологи ресторанного господарства поєднують науковий підхід із практичними навичками, створюючи страви, що надихають. Запрошення в групу гуртка FoodLab: https://t.me/+9VUd6yURso84YmVi

20 разів прочитано